Referat serie 3 Viborg Søndermarken - Borup IF

Borup serie 3 herrer tog overraskede points fra rækkens førende hold Viborg Søndermarken, da holdet spillede 1-1 på Leofield Road i Viborg.Selvom Viborg Søndermarken havde bolden mest, var det ikke et          ufortjent resultat, for Borup stod stærk i forsvaret og var hele tiden farlig på omstilling.

Træner Niels Klausen var tvunget til at ændre på sidste uges vinderhold på grund af ferie og afbud. Det gav plads til spillere som Lars Thorsager og Lars Tougaard, som dermed fik sæson debut. Ferieafbuddene gav desuden plads til unge Johan Nielsen og Thomas Overby.

Viborg holdet var hele tiden farlige på deres kanter, og Borup forsvaret var på overarbejdet, men holdt dem fra de helt store chancer. Viborg Søndermarken kom alligevel foran på en foræring fra målmand Christian Mønsted i det 30. minut. Mønsted fejlbedømte en høj bold, der sejlede ind i Borups mål og Søndermarken var foran 1-0. Borup svarede hurtigt igen, da Mikkel Larsen pludseligt var helt alene igennem. Viborg Søndermarkens målmand var på plads og reddede hans forsøg. I kampens 34. minut kom udligningen til Borup, da Christian Malik fandt Mikkel Larsen, der med en hård inderside sendte bolden i mål. Lige før pausen havde Mikkel Larsen endnu et godt skud, som snig sig forbi den ene stolpe.

I anden halvleg fik Viborg Søndermarken bedre fat, men uden rigtigt at blive helt farligt. Holdet var dog tæt på en enkelt gang, men Christian Mønsted gjorde skaden fra 1 halvleg god igen og kom glimrende ud af sit mål og afværgede en truende chance. Et par andre gange, kom Mønsted også godt ud, inden det blev rigtige farligt, og 5 minutter inden tid, fik Borup en god chance, da Lars Tougaard inde i straffesparkfeltet fik en skudchance. Hans skud blev dog blokeret i sidste øjeblik. Viborg Søndermarken sluttede med et lille pres til sidst, men Borup forsvaret holdt stand, og nu er der for alvor højspænding i toppen af rækken, hvor Viborg Søndermarken nu skal håbe på, at Borup tager points fra Foulum i næste kamp på hjemmebane i Borup.

For Borup var der mange, der gjorde det godt. Ved afstemningen om kampens spiller, var der stemmelighed mellem Frederik Hvid og Christian Mønsted.

Her ses kampens spiller Christian Mønsted i aktion.

Se øvrige fotos fra kampen på dette link.

En spiller som Lars Thorsager spillede også fremragende på den centrale midtbane.