Referat serie 3 Sdr.Rind -Vinkel IF

Vigtig sejr til Borup

Borup serie 3 herrer fik en uhyre vigtigt sejr i tirsdags, da holdet vandt 2-1 mod Sdr Rind/Vinkel.  Et resultat der betyder, at holdet kravlede op på 4. pladsen, men samtidig er der kun 3 points ned til sidste pladsen i den tætte pulje. 5 hold ligger tæt på at kæmpe om, hvem der skal trække nitten om de 2 nedrykningspladsen.

Træner Niels Klausen måtte igen rykke rundt på holdet på grund af skader, afbud og sygedom.

Selv om spillet ikke var speciel kønt, så sad Borup udmærket på kampen, dog uden at komme til det helt store. Frank Tylstrup havde dog en god chance, da han headede lige forbi mål, og Christian Malik havde en god chance efter et godt rush op af banen. Begge chancer havde fortjent en bedre skæbne.

Sdr. Rind/Vinkel kom ikke til det helt store, men havde et par halvfarlige dødbolde.

I kampens 45. minut kom scoring endelig, da Frank Tylstrup lige uden for feltet fandt Christian Malik, der flot med en hård inderside sendte bolden i mål.

I starten af anden halvleg var Sdr. Rind/Vinkel tæt på at chokstarte, men Christian Mønsted klarede for Borup, da en friløber slap forbi forsvaret. Sdr. Rind/Vinkel havde desuden et forsøg på stolpen direkte på frispark. I det 63. minut troede alle kampen var afgjort. Mike Lybæk blev spillet fri på kanten,  og han løb igennem og spillede Martin Gundersen total fri. Af uforklarlige årsager sparkede han forbi et tomt mål.

Som altid, når man lige er kommet oven på, skete det, der ikke må ske. En Sdr. Rind/Vinkel spiller driblede sig pludselig helt alene igennem og scorede.

Heldigvis slog Borup hurtigt til igen. Efter en generobring fandt fandt Peter Lund en fri Christian Malik, der med en ny god inderside bragte sit hold foran i det 70. minut. Resten af kampen blev nervepirrende. Borup gik ned og forsvarede i en stabil defensiv og satsede på contra. Contrachancer fik Borup en del af. Indskiftede Kenni Elkjær kunne faktisk også have afgjort kampen. Simon Andersen fandt Kenni tæt under mål, og Kenni sendte nemt bolden i mål. Dommeren annullerede målet for offside, og det var Borup lejren bestemt ikke enig i. Lige efter blev Kenni igen spillet held fri. Igen en afbrænder, da Kenni alene med målmanden brændte chancen. Sdr. Rind/Vinkel havde de sidste 10 minutter fået en mand smidt ud i 10 minutter efter gult kort. Martin Gundersen fik for Borup en 10 minutters udvisning i det 86 minut. Lige efter troede alle igen, at kampen var afgjort, da Peter Lund hamrede bolden af sted. Bolden tog underkanten af overliggeren. I stedet sluttede det med et pres fra Sdr. Rind/Vinkel, der dog ikke fik den afgørende chance til udligning

Dagens spiller Christian Malik havde en stor kamp på midtbanen Næste kamp mod Skive IK er på hjemmebane i Borup lørdag den 27. maj kl. 1600.

Vel mødt til gode fodboldoplevelser på Borup Stadion i Låstrup.