Borup IF serie 5 vandt tredje sejr i træk.

Arkivfoto af kampens Spiller Flemming Lund

3 sejr i træk til Borup IF serie 5 herrer, da hjemmekampen mod kvik blev vundet 4-0, efter en pauseføring på 2-0.

Det meste af kampen foregik på kviks banehalvdel. Modstanderene havde held til at trække Borup ned i fart og tempo.Borup havde dog mange lige ved og næsten muligheder, men som regel var der for mange upræcise afleveringer. Efter ca. 20 minutter kom så det forløsende mål til 1-0. Flemming Lund scorede målet på hovedstød efter hjørnespark.

Læs lige forrige afsnit én gang til og Ja det er rigtig nok. Det var Flemming Lund på hovedstød😀. Ikke nok med det, samme Lund øgede til 2-0 efter 35 minutter, da han gled en tværbold fra Jørgen Nielsen ind i målet. Brødrene Nedergård kom på banen fra start i anden halvleg. Det gav da lidt uro for begge hold . Pauli Brokholm Nedergaard skulle lige finde fødderne, inden han fik en halv-assist til 3-0. Målet blev scoret af Søren Sloth Offersen efter at deres målmand havde tabt bolden.

Pauli fik en assist mere, da samme målmand sparkede bolden i maven på ham hvorefter den havnede hos brormand Claus Nedergaard, der resolut kvitterede med et energisk mål til 4-0.

Med sejren er vi sikret 2. pladsen i puljen, som må siges at være ganske godt 👍👏 dagens mand i gult blev Flemming Lund.