Referat Borup IF Serie 3 mod Møldrup

Serie 3 tabte til Møldrup

Borup serie 3 tabte den sidste træningskamp inden turneringsstart 2. påskedag. Det skete, da holdet mødte et velspillende Møldrup hold, onsdag aften. Resultatet blev 4-1 til Møldrup efter 2-0 ved pausen. Det kunne ingen pege finger af overhovedet.

Træner Niels Klausen sparede spillere som ham selv, Peter Lund og Kim Hermansen til mandagens sæsonstart på hjemmebane i Borup.

I selve kampen kom Møldrup foran efter 20 minutter på et mål af deres nye spillende træner Pauli Wendelboe. Et mål, som man sjældent ser på det her niveau.

Derefter havde både Mads Tougaard og Søren Offersen et par store chancer, som burde have givet mål.

Det blev dog Møldrup, der scorede og kom foran 2-0 lige før pausen.

I anden halvleg startede Borup godt og fik reduceret, da den indskiftede lånte/lejede prøvespiller Mikkel Lynggaard Larsen spillede Anders Tougaard helt fri på kanten af feltet. Anders hamrede bolden i mål til sit første 1. holds mål.

Tættere kom Borup ikke, og Møldrup kunne slå sejren fast med 2 mål sidst i kampen til 4-1.

Efter 3 sejre i træk gik den altså ikke længere. det er dog ingen skam at tabe til et så godt et hold som Møldrup.

Der kommer senere i påsken optakt til sæson premieren 2. påske dag i Borup mod Sønder Suldrup.