Se flere fotos fra lørdagens turnering på dette link.

4 min

3-0

Rasmus Abildskov Nielsen

6 min

Borup Idrætsforening herrer fortsatte fulgte godt op på den overraskende sejr i torsdagens kamp mod Ravnsbjerg/Løgstrup, da de i lørdagens kamp besejrede Vridsted med cifrene 3-0.

Fjends Cup har lavet følgende referat fra kampen:

Pulje 1 blev afgjort lørdag, da både Stoholm og Borup sejrede og dermed kom på 6 point. Det kan hverken Vridsted eller Ravnsbjerg/Løgstrup nå, så for Riffelgifferne bliver det første gang, at sammenslutningen ikke er med, når de øverste placeringer skal findes.

Borup har efter en lidt sløj debut sidste år været denne turnerings store positive overraskelse. Især torsdagens sejr i sidste minut over Ravnsbjerg/Løgstrup banede vejen for en overraskende slutspilsdeltagelse.

Men det er et ungt og velspillende hold garneret med et par rutinerede kræfter, og i lørdagens kamp mod Vridsted kom de som lyn og torden og bankede 3 mål ind i løbet af de første 6 minutter. Så var den kamp afgjort, og der skete ikke mere målmæssigt.

Vridsted-træner Benny Hansen, der selv var på banen i Fjends Cup for første gang siden 1983 – hvor han var med til at vinde for Vridsted – blev overrasket af Borups start, men syntes derefter, at Vridsted præsterede en fornuftig kamp.

Borups assistenttræner Søren Offersen havde denne kommentar:
Vi får en kanon start på kampen, hvor vi sidder godt på Vridsted og tilspiller os mange gode chancer og scorer 3 mål. Herefter ebber kampen lidt ud, og Vridsted kommer med i kampen. I forhold til i torsdags havde vi 6 nye med, men desværre får vi 4 mand skadet. Det betyder så bare, at nye får chancen på tirsdag.

I øvrigt måtte Offersen selv udgå med en skade i anklen kort efter den livlige start med 3 mål.

Se omtale og billeder fra kampen på dette link.

Borups næste kamp er tirsdag aften kl. 1830 på Sparkær Stadion, så der er snart mulighed for at følge vores drenges fodboldspil. Holdet er allerede nu sikret en plads i slutspillet, idet både Borup og Stoholm har 6 point efter 2 kampe mod Vridsted og Ravnsbjerg/Løgstrups 0 point efter 2 kampe. Der resterer kun kampen på tirsdag i puljen, hvorefter der er slutspil senere på ugen.