En god sejr til Borup kan ikke nævnes for ofte, så her en gang mere

Så kom Borup Ifs nye Serie 6 hold endelig i gang mandag aften, hvor Borup fik en 7-8 spillere i gang som ikke har været på græs i hele efterårssæsonen. Disse uprøvede spillere var blandet med dem, der ikke var udtaget til de øvrige hold her i weekenden. Ja så det endte med at være et ganske fornuftigt hold, som vi kunne stille med 😃

Kampen blev vundet 4-1 i Mammen, selvom kampen fik en noget hektisk og uforberedt optakt. Holdlederen var til budgetforhandlinger og dukkede først op 10 minutter før kampstart. Pauli, der havde lovet at samle trådene, indtil holdlederen kom havde da forladt Mammen Stadion af den simple grund, at han havde glemt sit fodboldudstyr.😂

Men godt, at der var andre gode kræfter til at tage over og fik sørget for startopstillingen, og de nødvendige 3 minutters opvarmning.

Til selve kampen var Mikkel Vad endt i målet. Det forlyder, at han var den eneste, der havde handsker med, og så måtte det jo være ham, der skulle være målmand. Målmandshandskerne kom hurtigt i brug, da han på fremragende vis afværgede et skud fra en af Mammens angribere, der fik en friløber. Lidt senere måtte han en tur i græsset og spillet var stoppet i flere minutter, da målmanden igen tog hele opmærksomheden af den simpelt grund, at han tabte en bold ned i sit eget skridt, og var helt væk.

Inden da havde Peter Skov bragt holdet foran med 1-0. Det forlyder, at det var første gang han havde rørt bolden og nogen mente også, at det var den eneste 😃 Målet blev scoret efter et langt indkast fra Kynde.

Midt i halvlegen bankede Mammen en udligning ind, mens Mikkel stadigvæk passede på sine ædle dele.

Rasmus bragte hurtigt holdet foran 2-1 efter et nyt langt indkast. Den tidligere Borupmålmand Thomas Lunthe havde flere mirakel redninger, og Lennart fatter vist fortsat ikke, hvorfor hans forsøg ikke strøg ind i målet.

Rasmus havde et forsøg, der strøg på overliggeren, men 2-1 blev det ved pausen.

I anden halvleg fik Borup rystet støvet af sig, og der kom mere styr over spillet. Nej Pauli det var ikke fordi du endeligt var dukket op og var kommet på banen 😃

Efter et pres fra Mammen, var Mikkel var kommet til sig selv og tog alt, blev Mammens spillere løbet trætte. Sidst i kampen scorede Borup 2 pragtmål. Først hamrede Saka bolden op i det ene hjørne fra 30 meters afstand, og til sidst spillede Rasmus og Claus sig flot igennem Mammens forsvar, hvorefter sidste nævnte scorede til slutresultatet 4-1.

En sejr, der blev fejret til den store guldmedalje. Især af Kasper Vad, der mente, at det var hans første sejr nogensinde 👍😃 Stort tillykke Kasper, som hermed også skal have fidusbamsen for den præstation.

Næste kamp er på næste mandag, hvor det ubesejrede hold skal til Foulum.