43 min

3-2

Mads Tovgård

60 min

Efter den gode start med 3-0 sejren over Sønderup/Suldrup, skulle Borups serie 3 ude møde Løgstør, der også havde vundet deres første kamp. I forhold til den første kamp, så var blandt andet Kim Hermansen ude med en rygskade. Til gengæld var Lars Tougaard overraskende blevet frisk oven sin langvarige skade. Lars startede på bænken, og fik de sidste 20 minutter på grønsværen.

Desværre fik Borup en katastrofal start. Allerede efter 2 minutter bragte Løgstør sig foran 1-0 efter uhyre løst forsvarspil. Bedre blev det ikke, da Løgstør - i det 20. minut – for let spillede sig fri på fløjen og kunne score til 2-0.

Langsomt kom Borup lidt bedre med. Det endda på trods af, at Søren Offersen måtte ud med en lidt tynd 10 minutters udvisning i det 25. minut.

Borup fik reduceret til 2-1 i det 33. minut, da Christian Malik klaskede en retur bold fra et frispark af Peter Lund frispark i nettet. Nu havde Borup bedre fat, men desværre scorede Løgstør lige før pausen til 3-1. Det skete på et skud, som Borups målmand Bo Soelberg måtte tage på sin kappe. Han lod bolden gå, da troede den gik forbi målet.

Efter en gedigen skideballe og indskiftning af ”næsten debutanten” Anders Tougaard - vendte kampen total i 2. halvleg. Flere gange var Borup lige ved og næsten, men ikke helt. I det 60. minut kom så reduceringen til 3-2. Mads Tovgård scorede på straffespark begået mod Søren Offersen.

Borup sad nu på det hele, og i det 80. minut burde Søren Offersen måske have headet et indlæg fra Peter Lund i mål, men bolden røg over målet. Endnu tættere kom Borup i det 86. minut, da Peter Lund i straffesparks feltet skød igennem benene på en forsvarspiller. Løgstørs målmand var på plads og reddede derved sejren hjem til hjemmeholdet.

Et ærgerlig nederlag til et hold, som Borup burde have fået points mod. Til det kan siges, at lige så godt, som forsvaret var i første kamp - lige så skidt var det i  denne kamps første halvleg, hvor resten af holdet ikke var meget bedre.

Hele Holdet stemplede sig ind i anden halvleg, men én halvleg var ikke nok til at få point på kontoen, selv om Borup havde fortjent det ene point til sidst.

Niels Klausen blev fortjent kåret som bedste mand.

Næste kamp er lokalbrag mod Ulbjerg på Borups hjemmebane lørdag den 9. april kl. 1400. Ulbjerg har fået en god start med 2 sejre, så der vil blive kæmpet bravt i den kommende kamp.