Borup Idrætsforening

Uge 40 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Uge 39 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Midtjysk Detektorforening var efter 2 års pause retur i Fjordklyngen med deres årlige Detektortræf. Se omtale på vores hjemmeside. 

Borup holdt fast i førstepladsen, da holdet vandt den svære udekamp i ØK med hele 4-1 efter også 4-1 ved pausen. Se referat af kampen på vores hjemmeside. 

Alle boringer og huller gennem jordlagene udgør en potentiel risiko for vores drikkevandskvalitet. Derfor giver Viborg Kommune tilskud til korrekt opfyldning af boringer og brønde frem til den 14. oktober 2022. 

Ved hjemmekampen mod Højslev Stationsby den 17. september blev der udtrukket vindere i målaktiekonkurrencen. Se de heldige vindere på vores hjemmeside.

Uge 38 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Høsten blev fejret på behørig vis i Låstrup Forsamlingshus lørdag den 17. september 2022. Se omtale på vores hjemmeside.

Men en fortjent 5-2 sejr over Højslev var det rart at kunne sætte 3 points på kontoen trods en lidt svingende præstation i 1.halvleg, hvor gæsterne førte 1-2 ved pausefløjtet. Se referat på vores hjemmeside. 

Frist for tilmelding er 18. september. Husk at alle er velkomne, når Borup IF sidste weekend i september giver mulighed for at prøve sine outdoor-evner af. Der afholdes et friluftsarrangement med bålmad og sjove friluftsaktiviteter for hele familien. Se opslag på vores hjemmeside.