Borup Idrætsforening

Uge 18 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Torsdag aften kom Borup IF et lille skridt nærmere en færdig legeplads. Nu er alle legepladselementer samlet og legepladserne er klar til at lægge sand under legeelementerne. Se omtale på vores hjemmeside. 

Jørgen Nielsen har i de seneste par dage arbejdet på at få skiftet tag på vores klubhus i Borup Idrætsforening. I samme omgang er der lagt yderligere 200 millimeter isolering på loftet, så huset nu er tip top i stand til den kommende fodboldsæson. Se omtale på vores hjemmeside. 

Uge 17 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Det Kongelige Bibliotek har åbnet for online-søgninger i aviser og dagblade landet over. Det skyldes corona-lukning af de almindelige biblioteker. Se resultatet af én god søgning på vores hjemmeside. 

Uge 16 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Nu er alle 3 legepladselementer stillet op på Borup Stadion i Låstrup. Legepladsen er dog ikke færdig endnu, så den kan ikke anvendes. se omtale af dagens arbejde på vores hjemmeside. 

Onsdag blev der taget endnu et nøk på den nye legeplads på Borup stadion i Låstrup. Denne gang var det en familie, der gav en hånd med hovedsageligt til oprydning og klargøring til opbygning af klatretårn til de mindre børn. 

Borup Idrætsforening er samarbejdsklub med VFF og vi henter hvert år en god del af vores indtægter fra én af kioskerne på Energi Viborg Arena. VFF har det hårdt og sælger derfor i øjeblikket støttepakker til områdets fans. Se omtale og link på vores hjemmeside. 

Alle aktiviteter i Borup IF er ligesom alle andre klubbers aktiviteter lagt på hylden frem til den 10. maj 2020. Se opdatering på vores hjemmeside.