Borup Idrætsforening

I Borup Idrætsforening er der nu nye køleskabe til drikkevarer. Det er en del af en ny sponsoraftale med Hancock Bryggeriet i Skive. 

Så er den elektroniske udgave af Fjordklyngens Nyhedsmagasin første udgave på nettet. Se link til magasinet via vores hjemmeside eller i nyhedsbrevet.

Uge 14 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Ved en lille udendørs reception, blev Fjordklyngens første nyhedsmagasin i dag offentliggjort i Nr.Rind. Se om nyhedsmagasinet er landet i din postkasse. Hvis ikke så gør den det snart. I så fald er der noget at glæde sig til. 

Hanna Kortnum Mogensen har nu offentliggjort en ny hjemmeside for Låstrup, Lynderup og Ulbjerg Sogne. Se link til den nye hjemmeside her. 

Uge 13 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Nr.Rind og Låstrup deltager i 2020 i Viborg Kommunes Lokaldyst, og vi håber på rigtig god opbakning til arrangementet, så vi kan vise den gode opbakning vi har i vores lokalområde. Overskud fra salg af mad og drikke går ubeskåret til SUB 88s fodboldtur til Italien i 2020. Se opslag på vores hjemmeside.

Uge 12 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Forskere har fundet uventet liv på de største havdybder og dybt i havbunden. Hør om organismer der er tilpasset det ekstreme tryk. Og hør om bakterier i havbunden som har generationstider på tusinder af år og som er afgørende for livsforholdene på Jorden.

Søndag den 15. marts gik borgerne i Låstrup endnu en tur i fællesskab. Denne gang med udgangspunkt fra Hjarbæk Havn. Se referat på vores hjemmeside.