Borup Idrætsforening

Husk tilmelding til dette års dilettantforestilling under titlen "Hvor meget svig er der mon i Svigerfar". tilmelding til aftenens forestilling indtil onsdag den 4. marts. Ingen tilmelding til eftermiddagsforestillingen. 

Særdeles aktuelt streamingforedrag fra Aarhus Universitet, når der 3. februar streames fra "Det er bare virus"  Se omtale på vores hjemmeside.

Med en udesejr på 1-2 mod stærke Romalt, kom SUB09 kvinderne i jyllandsserien godt fra start på sæsonens træningskampe. Se omtale på SUB09 hjemmesiden. 

Fastelavnssøndag bragte traditionen tro fest og flotte udklædte børn til Kulturcenter Værestedet i Låstrup. Se omtale på vores hjemmeside. 

Uge 9 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Der var igen god opbakning til Fjordklyngens "Kend Din Fjordklynge" arrangement, som søndag den 23. februar var arrangeret af Låstrup. Derfor gik turen denne dag til Borup Hede, Nørredal Plantage og Simedsted Ådal. Se omtale på vores hjemmeside. 

Fastelavnssøndag bragte traditionen tro fest og flotte udklædte børn til Kulturcenter Værestedet i Låstrup. Se omtale på vores hjemmeside. 

Søndag den 23. februar kl. 1000 er det Låstrup Lokalråd, der står for arrangementet "Kend din Fjordklynge". En vandretur på ca. 5 kilometer med mulighed for at korte turen af, hvis det ønskes. Vandreturen krydres med lidt information om området og områdets historie. Se opslag på vores hjemmeside. 

Uge 8 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Borup Idrætsforening holdt torsdag aften anden del af vinterferiens LAN Party i klubhuset. Denne gang for børn fra 7. klasse og ældre. se referat på vores hjemmeside.