Borup Idrætsforening

Uge 45 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Uge 44 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Ulbjerg - Borup Et lokalbrag uden lige! Det må være overskriften for lørdagens kamp på Ulbjerg Stadion. Se referat fra kampen på vores hjemmeside. 

Efter statsministerens nyeste udmelding om corona-restriktioner fredag aften, ser Borup Idrætsforening sig nødsaget til at aflyse den planlagte afslutningsfest den 14. november 2020. Se omtale på vores hjemmeside. 

Søndag den 18. oktober mødte Borup IF serie 3 herrer Ravnsbjerg/Løgstrup på hjemmebane i Låstrup. Det blev ikke den forventede gode oplevelse, for kun de ene point kunne sættes på kontoen efter uafgjort 1-1

Fredag den 23. oktober kl. 1615 er der opstart på indendørs fodbold for Børn i Fokus. I år på Kulturcenter Værestedet i Låstrup. Se opslag på vores hjemmeside. 

Uge 43 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Nu er der igen blevet stjålet et byskilt ved indkørsel til Låstrup. Denne gang er der byskiltet på Vievej, der er væk. Se omtale på vores hjemmeside. 

Søndag den 18. oktober kl. 1400 tager Borup IF serie 3 herrer hjemme imod Løgstrup/Ravnsbjerg. Borup har revanche til gode efter et ufortjent nederlag på udebane i Løgstrup tidligt i sæsonen. Der serveres igen fadøl og frankfurtere, så mød op og støt drengene og klubben fra sidelinjen. 

Borup IF serie 3 herrer indkasserede lørdag et nederlag, da Bjerringbro IF var på besøg i Låstrup. Ikke helt retfærdigt efter hjemmeholdets mening for der blev kæmpet for sagen. Et dumt rødt kort gjorde det dog svært for de tilbageværende Borupspillere at stille noget op mod et stærkt gæstehold. Se referat på vores hjemmeside.