Borup Idrætsforening

Lørdag den 1. februar 2020, kl. 1300 slippes fodboldspillerne løs på det vintergrønne græs på Borup IF Stadion i Låstrup. Se indbydelse på vores hjemmeside.

Borup Idrætsforening holder for 7. gang LAN Party i Vinterferien. Arrangementet er både for drenge og piger. Se mere om arrangementet på vores hjemmeside.

Mandag den 27. januar mødte 59 borgere op til Borgermøde og generalforsamling i Låstrup Forsamlingshus. Der blev ud over generalforsamlingen informeret og debatteret om aktuelle emner og aktiviteter. Se referat på vores hjemmeside.

Uge 5 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Fjordklyngen holdt 26. januar 3. runde af vandreture med temaet "Kend din Fjordklynge". Udgangspunkt for turen var Skals Torv. Se omtale af turen på vores hjemmeside. 

SUB88 efterlyser vindere af gevinster fra julekalenderen 2019. Udvalget opfordrer derfor til, at købere af kalenderne får skrabet deres felter og henter deres gevinster hurtigst muligt. Der er fortsat én førstepræmie og en del andenpræmier på spil. Se bagsiden af kalenderen. 

Uge 4 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Mandag den 27. januar kl. 1830 holdes genralforsamling i Låstrup Forsamlingshus med fællesspisning og efterfølgende borgermøde med informationer til borgerne. Se opslaget på vores hjemmeside. 

Borup Idrætsforening indkalder til ordinær generalforsamling i klubhuset i Låstrup. Det sker mandag den 10. februar 2018, kl. 1800. se mere på vores hjemmeside. 

Uge 3 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.