Borup Idrætsforening

Uge 27 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhesbrevet her på hjemmesiden.

Borup Idrætsforenings førstehold i herrerækken sikrede sig lørdag den 29. juni endnu en sæson i serie 3, da holdet udmanøvrerede Sallingsund FC 2 i PlayOffkampen mellem serie 3 og serie 4. Se kampreferat på vores hjemmeside. 

Den første tirsdag i hver måned er der kvindekomsammen i bjælkehytten i Enghaven i Låstrup. Helt ekstraordinært holdt kvinderne tirsdag den 25. juni en kvindefrokost for alle interesserede. Se fotos fra arrangementet på vores hjemmeside. 

Fredag aften under Byfesten i Låstrup byder på 7a Side-Turnering for alle fodboldglade unge mennesker. Tilmeld dig allerede nu turneringen, der starter kl. 1800. Der er mad og godt selskab med i prisen, så betænk dig ikke. Først til mølle, da der er plads til max. 8 hold. 

Der har nu været holdt Lotterispil i Låstrup Forsamlingshus i 50 år. Det fejres vi ved byfesten i Låstrup fredag aften, hvor alle spillerne bydes på gratis mad inden spillet begynder. Masser af attraktive gevinster og kontanter til de heldige. Se hele opslaget på vores hjemmeside. 

Tirsdag den 2. juli holdes der traditionen tro kirkekoncert i Låstrup Kirke. Det sker i forbindelse med byfesten i Låstrup. Glæd jer til at høre smukke sange fra lokale kvinder. Koncerten starter kl. 1900, og der er mulighed for at købe kaffe og kage i Byfestteltet efter koncerten. Se hele opslaget på vores hjemmeside. 

Børnene har noget at glæde sig til, når Søren Brynjolf kommer forbi Byfesten i Låstrup tirsdag den 2. juli kl. 17:30. Søren Brynjolfs Safarishow er musikalsk underholdning for hele familien, og det har været et populært og eftertragtet show for store som små i mange år. 

Uge 26 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhesbrevet her på hjemmesiden.

Skals FF tog lørdag den 22. juni revanche på hjemmebane, da holdet vandt 2-1 over naboerne fra Borup IF. Dermed udlignede Skals i den indbyrdes kamp efter det overbevisende nederlag, som de fik da de mødte Borup på hjemmebane tidligere på året. Se referat fra kampen på vores hjemmeside. 

Lørdag den 22. juni spillede SUB 09 forårssæsonens sidste kamp på udebane mod Aabybro IF. Kampen var betydningsløs, da begge hold på forhånd havde sikret sig forbliven i jyllandsserien. Dette bar kampen ifølge træneren også præg af, og kampen endte med et nederlag på 5-2 til Aabybro IF. Se referat fra kampen på SUB 09 hjemmesiden.