Borup Idrætsforening

Borup Idrætsforenings nye træner Svend Aage Christensen stod lørdag i spidsen for klubbens serie 3 hold, da de drog til Viborg FF for at prøve kræfter med naboklubben. Det endte godt for Borup IF med en sejr på 2-1 efter en noget uheldig start, hvor Viborg FF kom foran allerede efter 10 sekunders spil. Se referat på vores hjemmeside. 

Majbritt Skovgaard Møller faldt for leden over en mulepose med gamle håndskrevne bøger. Ved nærmere eftersyn indeholdt bøgerne referater, vedtægter og regnskaber for Borup Idrætsforening og for Låstrup gymnastikforening i tiden fra 1936 til 1987. Det må siges at være guld fra gemmerne. Se det første år på vores hjemmeside. 

Bestyrelsen i Borup Idrætsforening konstituerede sig på bestyrelsesmøde den 25. februar. Se hvilke poster og ansvarsområder, der blev fordelt på vores hjemmeside.

Forældreforeningen for SUB88 arrangerer igen i 2019 den populære SUB88 Weekend med hoppeborge, svømmehal, overraskelser og meget mere i Skals Hallen. Det sker i weekenden fra fredag den 8. til lørdag den 9. marts. Se info på vores hjemmeside. 

Uge 9 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhesbrevet her på hjemmesiden.

Jazzonators 2000 gæstede torsdag aften Låstrup Kirke med swingende musik og gode sange. 60 gæster fra Låstrup og omrkringliggende byer var mødt frem for at nyde den gode koncert. Se omtale på vores hjemmeside. 

Mandag den 11. februar holdt Borup Idrætsforening ordinær generalforsamling i klubhuset i Låstrup. Se resume af generalforsamlingen på vores hjemmeside. 

Uge 8 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhesbrevet her på hjemmesiden.

Borup Idrætsforening holdt fredag aften anden del af vinterferiens LAN Party i klubhuset. Denne gang for børn op til 5. klasse. se referat på vores hjemmeside.

For 6 år i træk holder Borup Idrætsforening LAN party i klubhuset. IFørste del var tirsdag den 13. februar for 6. klasse og ældre. Se omtale af part 1 på vores hjemmeside.