Borup Idrætsforening

Det blev en overvældende succes, da Ulbjerg som den først af Fjordklyngebyerne arrangerede fælles gåtur for alle i hele Fjordklyngen. Over 50 deltog i vandreturen til Ulbjerg Klint. Se omtale på vores hjemmeside. 

Uge 48 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Låstrup Lokalråd har taget initiativ til fælles præsentation af gode gåture i vores nærmeste lokalområde. Det kan enten være som inspiration til egne gåture, når familien er på besøg eller blot for motionens skyld. Første gang var Borup Hede. Søndag den 23. november kobler vi os på Fjordklyngens fælles gåtur til Ulbjerg Klint. Fælles kørsel fra Kulturcenter Værestedet kl. 0940. 

 

Næste foredrag i rækken af streamede foredrag fra Aarhus Universitet er tirsdag den26. november, når foredraget "Luften vi indånder" præsenteres på Kulturcenter Værestedet i Låstrup. Se omtale på vores hjemmeside.

Søndag den 1. december kl. 1600 tændes juletræet i Enghaven i Låstrup. Først er der gudstjeneste i kirken. Dernæst tændes træet og arrangementet slutter med gløgg og æbleskiver i våbenhuset. 

Byfestudvalget i Låstrup offentliggjorde lørdag næste års byfesttema ved Borup Idrætsforenings afslutningsfest i Låstrup Forsamlingshus. Temaet er "Colour". Se opslag på vores hjemmeside. 

Dameudvalget i SUB 09 offentliggjorde mandag aften navnet på den nye fodboldtræner i kvindeklubben. Se præsentation af den nye træner på SUB 09 hjemmesiden. 

Uge 47 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhesbrevet her på hjemmesiden.

Borup Idrætsforening og SUB 09 holdt lørdag den årlige afslutningsfest med uddeling af pokaler og taler om årets gang i fodboldafdelingen. Med 87 tilmeldte deltagere blev det den bedst besøgte afslutning i mange år. Endnu et år med fantastisk opbakning således også til afslutningsfesten. 

Ved Borup Idrætsforenings afslutningsfest, blev titlen som "Årets BIF-er 2019" udnævnt. Kenni Elkjær overtog den ærefulde titel fra Joachim Hvid. Se omtale på vores hjemmeside.