Borup Idrætsforening

Uge 5-2 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhesbrevet her på hjemmesiden.

Mandag den 28. januar mødte 60 borgere op til Borgermøde og generalforsamling i Låstrup Forsamlingshus. Der blev ud over generalforsamlingen informeret og debatteret om aktuelle emner og aktiviteter. Se referat på vores hjemmeside. 

Uge 5 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhesbrevet her på hjemmesiden.

Borup Idrætsforening har fået tilsendt et foto af et nyt fodboldbold i byen Bande Village i Malawi i Afrika. Fodboldholdet spiller i tøj fra Borup Idrætsforening. Se historien bag på vores hjemmeside. 

Borup Idrætsforening indkalder til ordinær generalforsamling i klubhuset i Låstrup. Det sker mandag den 11. februar 2018, kl. 1800. se mere på vores hjemmeside. 

Fredag den 18. januar kl. 1900 er der traditionen tro lotterispil i Låstrup Forsamlingshus. Denne gang med gratis kaffe og kage sponseret af Skals Murer og Entreprenørforretning. Se opslag om gevinster og spil på vores hjemmeside. 

Lørdag den 2. februar kl. 1300 er der træningsopstart for SUB09 kvinder. Se oplysninger om træningsopstarten på vores hjemmeside. 

Morten og Paw fra bestyrelsen i Borup Idrætsforening startede fredag den 11. januar det nye år med at prøve foreningens lotterispil i Låstrup Forsamlingshus af. Læs hvordan det gik på vores hjemmeside.

Borgerne i Låstrup og Nr.Rind havde tirsdag den 8. januar indbudt politikerne fra Viborg Kommunes Landdistriktsråd og borgerne til møde og fællesspisning i Kulturcenter Værestedet i Låstrup. Det blev en solid succes med 69 spisende gæster og god debat med politikerne. Se fotos og referat fra vores hjemmeside. 

Lørdag den 5. januar holdt Borup Idrætsforening sin årlige fest for udvalgsmedlemmer og andre faste hjælpere. Se omtale og fotos fra festen på vores hjemmeside.