Borup Idrætsforening

Traditionen tro holdt Borup Idrætsforening familiefodboldstævne i Skals Hallen Anden Juledag. Se referat fra dagen på vores hjemmeside. 

Programmet for Borup Idrætsforenings Familiejulestævne i Skals Hallen Anden Juledag er nu tilgælgeligt på vores hjemmeside. Kik forbi i Skals Hallen og se lidt fodboldhygge. 

Flemming Lund blev torsdag afsløret som Borup Idrætsforenings nye assistenttræner i herreseniorafdelingen. Tillykke til Flemming med det nye job. Se mere om Flemming på vores hjemmeside. 

Kristian Kjær blev torsdag den 14. december afsløret som SUB09s nye træner i 2018. Vi ønsker Kristian Kjær velkommen i klubben. Se yderligere på SUB09 hjemmesiden. 

Husk tilmelding til Julefamiliefodboldstævne i Skals Hallen 2. juledag. Der er plads til alle, så se mulighederne på vores hjemmeside, hvis din familie trænger til lidt aktivitet i juledagene. Seneste tilmelding inden 15. december.

Kulturcenter Værestedet var onsdag den 13. december rammen om endnu et Sankt Lucia optog med elever fra 5. klasse i Skals Skole. Det blev et både hyggeligt og velbesøgt arrangement. Se referat på vores hjemmeside. 

Uge 50 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Der er noget at glæde sig til på tirsdag, kl. 1900, når Kulturrøddernes Kor holder koncert i Låstrup Kirke. Vores udsendte har været til en af forkoncerterne og melder, at alle godt kan glæde sig. Se mere om arrangementet på vores hjemmeside.

Uge 49 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Den 13. december er som bekendt Sankta Lucia Dag.I den  forbindelse er der luciaoptog med børn fra Skals Skole og efterfølgende julehygge. Se indbydelsen på vores hjemmeside.