Borup Idrætsforening

Fodboldbørnene starter udendørs fodboldtræning fredag den 1. april 2016, kl. 1615. Alle er velkomne til at prøve at spille fodbold i Borup, så tag vennerne med og få nogle hyggelige timer på Borup Stadion i Låstrup. 

Ved Borup IF Serie 3s hjemmekamp mod Sønderup/Suldrup IK Frem blev der for første gang i 2016 trukket lod om sponsorpræmier til klubbens målaktieindehavere. Se vinderne på vores hjemmeside. 

Borup IF Serie 5 spillede mandag den 28. marts kl. 1030 træningskamp mod Klejtrup Boldklub. Borup trak sig sejrrigt ud af kampen mod naboklubben. Se referat fra kampen på vores hjemmeside. 

Borup Idrætsforening Serie 3 hold fik en fantastisk start på sæsonen med en fortjent 3-0 sejr over Sønderup/Suldrup IK Frem. Det skete på hjemmebanen i Låstrup for øjnene af 60 spændte tilskuere. Se referat fra kampen på vores hjemmeside. 

Borup Idrætsforening Serie 3 spiller årets første hjemmekamp på Borup Stadion i Låstrup mandag den 28. marts kl. 1330. Se oplysninger om kampen på vores hjemmeside.  Kampsponsor er Murer og Byggefirma Tonny Hermansen

På Facebook er der nu oprettet en gruppe til deling af gamle billeder fra Låstrup og omegn. Grunden er lagt med fotos fra www.arkvi.dk, hvor Mona Sloth har gjort et kæmpe arbejde for at dele arkivets gamle billeder.
Mona Slot er i øvrigt datter af Søren Sloth, der spillede fodbold på Borups berømte Husmandshold i mange år.

Borup Idrætsforening serie 3 er nu klar til sæsonstart. Det sker på en veltrimmet hjemmebane i Låstrup mandag den 28. marts kl. 1330. Se optakt til sæsonen på dette link. 

Langfredag er der kæmpe bankospil i Låstrup Forsamlingshus med masser af fede præmier, der hører højtiden til. Tag venner og familie under armen og prøv at spille banko i Låstrup. God Familieaktivitet for alle aldre. 

Borup Idrætsforening tabte forårets sidste træningskamp mod naboerne fra Møldrup. Med cifrene 1-4 kunne Møldrup trække sig sejrsrigt ud af opgøret, og det var ikke ufortjent, for Møldrup spillede en rigtig god kamp. 

Det er nu der er mulighed for at købe sæsonkort til Viborg FFs hjemmekampe i Viborg. Det gælder også børnenes fanklub "Greenkidz" og mange andre kombinationer af billetter og mad.
Se mulighederne på dette link.