Borup Idrætsforening

Ombygning af omklædning 1 og 2 i Borup IF klubhus har nu nået et vendepunkt, hvor nedbrydningen er slut og opbygning af de nye rum er begyndt. Se fotos på vores hjemmeside. 

Tirsdag den 27. december holdt de frivillige hjælpere den tredje arbejdsdag med ombygning af omklædning 1 og 2 i Borup Idrætsforenings klubhus i Låstrup. Se mere om dagens arbejde på vores hjemmeside. 

20 hold mødtes 2. juledag til Borup Idrætsforenings Familiejulestævne i Skals Hallen. Det blev en hyggelig dag, hvor der blev gået til stålet i familierækken og hygget i børnerækken. Se beskrivelse og foto på vores hjemmeside. 

På grund af afbud i familierækken er der udsendt et nyt kampprogram for den sidste del af stævnet i Skals Hallen i morgen 2. juledag. Se programmet på vores hjemmeside. 

Viborg Kirkeradio var juleaften i Låstrup Kirke for at udsende gudstjenesten på nettjenesten. Der er nu mulighed for at genhøre gudstjenesten via link på vores hjemmeside. 

Byggeudvalget for forbedring af omklædning 1 og 2 i Borup IF klubhus inviterer igen til arbejdsdag. Det sker henholdsvis den 27. december kl. 0800 og den 28. december kl. 0800.  Se mere om arbejdsdagene på vores hjemmeside. 

Borup IF Familie Jule Fodbold Stævne i Skals Hallen 2. juledag, har haft så mange tilmeldinger, at starttidspunktet er rykket til 0830. Se Programmet på vores hjemmeside.

Fjordklyngens MTB-teknikspor i Låstrup er efter 2 fuldendte arbejdsdage klar til MTB-kursus hen over vinteren. Der er endnu få ledige pladser på kurset, så se mere om sporet og kurset på vores hjemmeside. 

Lørdag den 17. december kl. 0800 fortsætter arbejdet med renovering af omklædning 1 og 2 i Borup IFs klubhus i Låstrup. Der er brug for alle kræfter, så har du et par timer, som du vil donere til klubben, så er der gode muligheder på lørdag. Se mere på vores hjemmeside. 

Borup IF holder 2. juledag familiejulestævne i Skals Hallen. Mange hold har allerede meldt sig til stævnet, så nu prøver vi at finde et antal, så puljerne kan fyldes op. Husk sidste tilmelding i morgen onsdag den 15. december. Se vores hjemmeside.