Borup Idrætsforening

Søndag den 4. december kl. 1600 er der Julekoncert i Låstrup Kirke opført af vores lokale dygtige sangere. Se mere om arrangementet på vores hjemmeside. 

Her i efteråret er det 10 år siden, at der blev bygget tunnel til Vejlebakken og cykelsti til Skals. Se lidt billeder fra indvielsesfesten på vores hjemmeside. 

Søndag en 27. november kl. 1900 var der juletræstænding i Enghaven i Låstrup. Det skete i forbindelse med sognepræst Ulrik Pilemands sidste gudstjeneste i Låstrup Kirke. Se mere om arrangementet på vores hjemmeside. 

Søndag den 27. november kl. 1900 er der juletræstænding i Enghaven. Det sker i forbindelse med Ulrik Pilemands sidste gudstjeneste i Låstrup Kirke. Se mere om arrangementet på vores hjemmeside. 

Fredag den 24. november kl. 1900 holdes "Det Store Adventsspil" med ekstra gevinster for mere end 5.000 kroner i Låstrup Forsamlingshus. Se invitation på vores hjemmeside. 

Dameudvalget i SUB09 har nu offentliggjort navnet på den nye dametræner i klubben. Valget er faldet på Flemming Neesgaard fra Skive. Se yderligere på SUB09 hjemmesiden. 

Traditionen tro holder Borup Idrætsforening Julefamiliefodboldstævne i Skals Hallen 2. juledag. Der er plads til alle, så se mulighederne på vores hjemmeside, hvis din familie trænger til lidt aktivitet i juledagene. 

Husk Lotterispil i Låstrup Forsamlingshus på fredag kl. 19, hvor Skals Murer og Entreprenørforretning på fredag har sponseret gratis kaffe. Se gevinstlisten på vores hjemmeside.

Borup Idrætsforening har nu det trekløver af trænere på plads, som skal stå for træningen af herreholdene i 2017. Se mere om trænere på vores hjemmeside. 

Flere har spurgt til annoncen om jordfordeling ved Vådområdet i Rind Enge i Ugeavisen for denne uge. Derfor har vi samlet lidt oplysninger om projektet, som kan ses på vores hjemmeside.