Låstrup-Nyt

Se information om Låstrup og livet her på dette link

Uge 33 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Alle er velkomne, når Borup IF sidste weekend i september giver mulighed for at prøve sine outdoor-evner af. Der afholdes et friluftsarrangement med bålmad og sjove friluftsaktiviteter for hele familien. Se opslag på vores hjemmeside.

I forbindelse med Lokaldysten i Viborg Kommune, fik Låstrup tildelt 50 koncertbilletter til koncert med Nick Kershaw og Wet Wet Wet. Koncerten var fredag aften og Lokalrådet havde fordelt billetterne til bestyrelser under Lokalrådet. Se omtale på vores hjemmeside. 

Søndag den 14. august kl. 1100 indvier borgmester Ulrik Wilbæk Fjordklyngens projekt på havnen i Sundstrup. Kom og se det flotte madpakkehus og omkring liggende faciliteter. Se opslag på vores hjemmeside. 

Bestyrelsen i Låstrup-Nr.Rind Vandværk har nu doneret vandpumper til Ukraine i håbet om, at de gamle pumper kan bruges til genopbygning af Ukraines ødelagte infrastruktur. Se opslag på vores hjemmeside. 

Næste runde af "Kend Din Fjordklynge" løber af stablen den 28. august 2022, kl. 1000, når Skringstrup byder på gratis vandretur for alle i Fjordklyngen. Se opslag på vores hjemmeside. 

Uge 32 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

I denne uge er der gang i etablering af en forbedret adgang til spangen fra Låstrupsiden af Simested Å. Se billeder fra arbejdet på vores hjemmeside. 

Uge 31 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Torsdag den 11. august kl. 1700 træner vores mikrospillere igen fodbold på græsset i Låstrup. Fodbold er både sundt og sjovt samtidig, så hvorfor ikke få alle oplevelser med. Se mere på vores hjemmeside.