Herrer-Nyt

Se holdopstilling og information om holdet på dette link

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Borup IF 2024. Dagsorden ifølge vedtægterne ses i opslag på vores hjemmeside. 

Fodboldopstart for både SUB09 kvinder og for Borup IF herrer afholdt lørdag den 3. februar. Først øvelser på græs og derefter suppe i klubhuset med information fra trænerne. 

Lørdag den 3. februar 2024 kl. 10:30 er der standerhejsning inden fodboldspillerne slippes løs på grønsværen. Når træningen er overstået er der suppe i klubhuset og information om den kommende sæson. Se opslag på vores hjemmeside. 

Efter tilmeldingsfristens udløb har det desværre ikke været muligt at danne puljer nok til at lave en ordentlig fodboldturnering. Bestyrelsen har derfor besluttet at aflyse julens fodboldstævne for hele familien i Skals Hallen 2. juledag. 

Borup Idrætsforening og SUB 09 holdt lørdag den årlige afslutningsfest med uddeling af pokaler og taler om årets gang i fodboldafdelingen. Med 94 tilmeldte deltagere blev det den bedst besøgte afslutning i mange år. Endnu et år med fantastisk opbakning således også til afslutningsfesten. 

Ved Borup Idrætsforenings afslutningsfest, blev titlen som "Årets BIF-er 2023" udnævnt. Sara og Thomas Ambrosius overtog i fællesskab den ærefulde titel fra Line Bach Møller. Se omtale på vores hjemmeside.

Borup Idrætsforening holder igen i 2023 fodbold-julestævne for hele familien. Det sker 2. juledag i Skals Idrætscenter. Se opslag på vores hjemmeside. 

Sæsonens sidste kamp endte med et 4-2 nederlag i Strandby, og det sidste spinkle håb om redning i serie 2 via play off forsvandt i efterårsvinden. Se referat på vores hjemmeside. 

En tiltrængt - og for mange nok en uventet sejr over Viborg Nørremarken, men ikke desto mindre en ganske fortjent en af slagsen. Langt om længe kunne jeg mønstre nærmest stærkeste ...

Ved Borup Idrætsforenings hjemmekamp mod Viborg NUGF den 21. oktober blev der trukket lod om gevinster i målaktiekonkurrencen. Se de heldige vindere på vores hjemmeside.