Ny træner i Borup IF fra 2024 er Jesper Lindegaard

Mackenhauer Foto af Jesper Lindegaard taget ved Fjends Cup 2019.

Det er et stolt fodboldudvalg, der i denne uge kan præsentere Jesper Lindegaard som spillende træner i Borup IF i sæsonen 2024. Jesper Lindegaard kommer fra pause i trænergerningen, men har senest været cheftræner i Tjele Vest efter et par sæsoner i Stoholm IF.

Begge steder var Jesper spillende træner, og det er da også hans udgangspunkt, at han ude på grønsværen vil kunne gøre en forskel sammen med det spillermateriale, som Borup IF råder over. Vel at mærke, hvis en assistent stiller sig til rådighed for at styre slagets gang fra sidelinjen.

Jesper Lindegaard er 37 år, bor med sin hustru Charlotte og drengene Frederik 7 år og Carl 5 år lige uden for Stoholm. Jesper arbejder i Helikopter Wing Karup, hvor han er operatør på en Sea Hawk helikopter, der med udgangspunkt i Karup varetager maritim overvågning og mange andre opgaver i samarbejdet mellem flyvevåbnet og søværnet.

Jesper er født og opvokset i Viborg og har i junior-/yndlingeårene spillet i Viborg FF. Jesper blev tilbudt en ungdomskontrakt i FC Midtjylland, hvorefter han i et par sæsoner, kørte til Ikast for at udleve sin professionelle drøm om at spille fodbold.

Jesper blev tilbudt en professionel fodboldkontrakt i Viborg i 2008, hvorefter han frem til 2010 spillede 17 ligakampe på Viborgs førstehold i 1. division. Siden da har han spillet amatørfodbold på alt fra serie 2 til danmarksserien i Viborg FF og i Holstebro alt efter, hvor hans karriere i militæret bragte ham hen.

På spørgsmålet om hans kendskab til Borup IF er det hovedsagelig oplevelser ved Fjends Cup, der har bibragt ham kendskab til fodboldklubben. Jesper vandt Fjends Cup som spillende træner for Stoholm IF både i 2019 og i 2020. Selv om Fjends Cup er en træningsturnering, så har Jesper gjort sig erfaringer med Borups spillere, og det er hans erfaring, at spillermaterialet i klubben gør, at man skal tage fodboldkampe mod Borup IF alvorlig.

Om Borup IF spiller i serie 2 eller i serie 3 i den kommende sæson er ikke afgørende for den kommende træner. Jesper har nogle taktiske ideer, som sammen med Borup IF’s spillermateriale kan bygges op til et godt og seværdigt fodboldhold uanset, hvilken række holdet spiller i.

Jesper har udelukkende hørt godt om spillernes fællesskab og klubånden i Borup IF, så han glæder sig til at skulle spille i gult i den kommende sæson.

Borup IF byder Jesper Lindegaard velkommen i klubben og ser frem til et frugtbart fællesskab med den nye træner.

Mackenhauer Foto fra Fjends Cup 2019. 

Annoncesponsor for dette opslag er: