SUB 09 afslutningsfest 2023

 

Afslutningsfest SUB 09 og Borup IF 2023.

Der var god opbakning til SUB 09 og Borup Idrætsforenings fælles afslutningsfest i Låstrup Forsamlingshus lørdag den 11. november. Hele 94 gæster deltog i denne årets sidste fest i klubben. 

Formand Poul Johannessen bød velkommen til festen. Han oplyste, at bestyrelsen er stolte af fortsat at kunne præstere så god en opbakning i en lille klub som Borup IF og SUB 09. Aftenens program blev præsenteret og Poul takkede på forhånd aftenens frivillige i baren som er Julie og Kathrine, Frivillige i køkkenet, som er Anabel, Karla og Agnete. Han takkede også Karin for at lave aftenens forret og Per Sloth for aftenens hovedret. Endelig en stor tak til Simon Nielsen for at ville spille op til dans efter maden. 

 

 

Kvinder C1 - 7 mandsholdet

Maria Frandsen og Mathilde Siig tog ordet som trænere på klubbens andet hold i 7 mands rækken. 

I foråret 2023 blev SUB 88 ældste U16 hold nedlagt. Det betød en god tilgang af nye unge spillere. Derfor valgte dameudvalget, at spille med 2 stk. 11 mandshold i foråret. Det viste sig at blive noget af en udfordring af stille med spillere til 2 store hold. Derfor blev andenholdet i efteråret meldt til i 7-mands rækken igen. Det har været en god beslutning. 

I foråret tabte holdet alle kampe i serie 2, så det er godt, at holdet har haft fokus på det sociale i klubben. I efterfåret er det gået langt bedre for her har holdet i 7-mands rækken fundet 1 kamp, så det har været en god fremgang. 

I efteråret har holdet fået tilgang af holdleder Jan Dalsgaard, så en kæmpe tak til ham for hjælpen gennem den forgangne sæson. 

Trænerne takkede den faste kerne af spillere, der er rygrad i klubben. 

Årets spiller på 7-mands holdet er en spiller som har udmærket sig positivt både i foråret og i efteråret. Det er en spiller som dels er et dejligt menneske, som vasker holdets tøj og som har et vanvittigt hestespark, når der sparkes til bolden. 

Årets spiller er Lærke Fynbo

Jyllandsserie holdet

Peter og Christian Boel tog ordet på vegne af trænerteamet, som desuden består af Anna Kathrine Mikkelsen og Kent Mogensen. 

Peter Boel takkede Borup IF for at lave afslutningsfest. Herligt at komme til afslutning, hvor 94 fodboldinteresserede mødes for at fejre fodbolden. 

Peter takkede desuden et stort hold af frivillige, som gennem de 2 sæsoner har kræset for spillere og trænerteam. Han oplyste, at han er glad for at have takket ja til klubbens tilbud om at blive en del af trænerteamet i efteråret 2022. Han kendte jo holdet fra sidelinjen i forvejen og har kun haft positive oplevelser med udfordringen. Det er et godt hold med et godt potentiale. 

Peter har lært holdet godt at kende. Både fodboldmæssigt og desuden, når der er fest i farvandet. 

Sidste år rykkede holdet ned i serie 1, men blev reddet på målstregen, da et hold trak sig i jyllandsserien. Derfor blev SUB 09 tilbudt at blive i Jyllandsserien som en tidlig julegave i efteråret 2022. 

Det blev godt og holdet opnåede en 4. plads både i foråret og i efteråret. Eller rettere en delt 3. plads i efteråret, da holdet havde lige mange point med Vildbjerg på 3. pladsen. 

Trænerteamet har udnævnt Line Bach Møller til årets træningsflid og årets spiller til Kirsten Rømer.

Træningsflid uddeles til en spiller som er rigtig dygtig til at prioritere træninger, vigtigheden af at mødes. Møder altid op med et smil på læben og er rigtig seriøs i sit fodboldspil. Spilleren er altid arbejdsvillig og er også den spiller, som har været til flest træninger i det forløbne år. 

Årets spiller har ydet en helt særlig indsats og er en rigtig god fodboldspiller. Spilleren har udviklet sig meget og har et højt bundniveau. Man kan altid stole på denne spiller. Hun har spillet en vigtig rolle i bagkæden og har været stamspiller gennem hele sæsonen. 

Peter Boel takkede endvidere Kent Mogensen for et godt samarbejde om fodbolden på førsteholdet. Derfor overrakte han en drikkevaregave til Kent som tak for hjælpen. 

Desuden blev sendt en tak og klapsalver i retning af Line og Karen, der gennem hele sæsonen har kræset for førsteholdet med kage og mad til fællesspisninger. 

Årets SUB 09'er

Line Bach Møller blev "Årets SUB 09'er" i 2022. Hun skal derfor uddele prisen til en ny spiller i 2023. 

Line har fundet en kandidat, som altid er positiv, har hjertet på rette sted og er god til at tage sig af de nye spillere på holdet. Hun er altid parat til at blande sig og hjælpe, hvor der er behov for det. God til at foreslå nye aktiviteter. Hun er med i festudvalget og altid parat til at feste. 

Hun har hjulpet med fællesspisning i SUB 09, hun har hjulpet med at tjene penge til klubben ved bankospil i Ulbjerg IF og hun er god til at skubbe til herrerne, når der er fest i deres rækker. Hun har hjulpet i græskarrene op til halloween. Hun er godt nok flyttet til Aalborg, men hun har bare at blive i klubben. 

Årets SUB 09'er er selvfølgelig Emma Langager. 

Se flere billeder fra arrangementet via dette link.

Annoncesponsor for dette opslag er: