Årets BIF-er 2023

 

Sara og Thomas Ambrosius modtog pokalen for "Årets BIF'er" overrakt af sidste års Årets BIF'er Line Bach Møller. (Sara var desværre fraværende så foto tilgår).

Årets BIF’er:

I forbindelse med afslutningsfesten i Borup Idrætsforening blev titlen som Årets BIF’er 2023 udnævnt af sidste års BIF’er Line Bach Møller. Det er hvert år den siddende Årets BIF’er, der suverænt udnævner en ny mand på posten, således også i 2023. Line takkede kridterene for udnævnelsen i 2022 og fik overrakt en erindringsgave i form af et tapas-skærebræt fra Anton Balle A/S.

Line oplyste i sin tale, at hun selv havde været enormt stolt over at modtage den ærefulde titel i 2022, så hun var også glad for at kunne give den ærefulde titel videre til dette års modtagere. Hun oplyste, at det var en fantastisk oplevelse at modtage al den anerkendelse, der følger med titlen. 

Omkring udvælgelse af den nye Årets BIF'er, oplyste Line, at det både havde været et svært valg og alligevel ikke. Rigtig mange frivillige i klubben gør året ud en kæmpe indsats for Borup Idrætsforening. På den måde er der mange at vælge imellem. 

Hun har valgt Årets BIF'er ud fra, at Årets BIF'er som person skal have gjort en stor og betydningsfuld indsats for Borup Idrætsforening i det forgangne år eller at have ydet en ekstraordinær indsats for klubben over en årrække. 

Dette års Årets BIF'er har i en længere årrække gjort sig positivt bemærket i idrætsforeningen på mange punkter. Hun remsede op, at personen altid er hjælpsom og byder sig til, når der er brug for det. Deltager fast i alle arbejdsdage, hjælper i kantinen, er en stor del af byfesten i Låstrup, hvor der laves aktiviteter og underholdning. God til at stå for og hjælpe med renoveringsprojekter i klubben, har stået for afvikling af LAN party, har hjulpet med opbygning af den nye legeplads, hjælper i køkkenet til fodboldskolen, er bestyrelsesmedlem, laver udsmykning til byfesten, sidder i sponsorudvalget, deltager i møder om klubbens børn og unge, slår græs rundt om legepladsen og rundt om fodboldbanen, er træner for klubbens yngste medlemmer, er klubbens nye tømrer plus meget andet, som hun sikkert har glemt.

Alle disse ting må væres vært for én person at overkomme, og Årets BIF'er er da også både Sara og Thomas Ambrosius. 

Under stående applaus blev Thomas Ambrosius kaldt frem til pokaloverrækkelse. Sara havde desværre meldt afbud, så hun fik æren overbragt telefonisk efterfølgende. 

Kæmpe tillykke til Sara og Thomas med den velfortjente titel. 

Thomas takkede mange gange for udvælgelsen og for de varme klapsalver, som han blev mødt af. Han oplyste, at han er overvældet af at blive fremhævet blandt de rigtig mange frivillige medhjælpere, som år ud og år ind gør en kæmpe indsats for klubben. Han var selvfølgelig ked af, at Sara ikke kunne være med, men lovede at viderebringe oplevelsen til hende, når han kom hjem. 

Annoncesponsor for dette opslag er: