Referat Serie 2 - Borup IF - Foulum IF

 

Begge hold spillede en god kamp med fint tempo og gode dueller.

De første 15 min. var lidt forsigtige fra begge hold, som inden kampen begge havde 0 point på kontoen. Derefter vågnede begge hold op og gav tilskuerne en fin dyst. Der var store chancer i begge ender, hvor de nok to største tilfaldt os. Men både Alfred Lyngsø Mikkelsen og Rasmus Abildskov brændte alene med keeperen. I modsatte ende spillede August Ivik en flot kamp, hvor han reddede os flere gange.

Begge hold fik scoret, men til stor undren for alle, blev begge mål annulleret for offside. Det var Steffen Frederiksen, som var den “uheldige” målskytte.

August Ivik hev fortjent de fleste stemmer hjem, men også anfører Frederik Hvid spillede en flot kamp sammen med Aske Vendelboe.

Der var glædeligt gensyn til Magnus Elkjær, men omvendt måtte Tobias “Bøf” Sloth forlade banen før pausen med en forstrækning.

Ovenpå søndagens nederlag til Viborg Søndermarken kom spillerne onsdag aften ud med det helt rette udtryk og den rigtige indstilling. Så det var godt at slette nullet på pointtavlen.

/Krudt

Næste kamp er på hjemmebane søndag kl. 1600 mod Sjørring B. Der er som altid fadøl i hanerne og pølser på grillen, så kom og støt drengene i kampen om vigtige point.

Aske Vendelboe

Annoncesponsor for dette opslag er: