Borup videre i Fjends Cup 2023

Fjends Cup 2023

 

Borup spillede sig tirsdag aften lidt overraskende videre til semifinalen i Fjends Cup. Overraskende fordi holdet har været hårdt ramt af mange ferieafbud og en ikke så god pointmæssig start på turneringen.

Borup har brugt en meget bred trup af spillere, hvor suppleanter som træner Kristian Kjær og grand old man Flemming Lund ( der dog ikke kom på banen) har måttet trække i den gule trøje i dele af de første 3 kampe.

Den første kamp mod Mønsted tabte holdet 3-1, et resultat som var noget misvisende, for Borup burde havde ført med mindst 3 mål ved pausen. Mønsted var resolutte og Borups spidser ikke skarpe nok. Vi må derfor lægge os ned og erkende, at resultatet tæller.

Den anden kamp mod Feldborg fik man kæmpet sig til 2-2 ved 2 gode mål af Christian Malik. Borup var foran i store dele af kampen, men skader til bl.a. Anders Tougård og Aske Vendelboe, der begge var tilbage efter års pause, gjorde at Feldborg kom ind i kampen og fik reduceret til 2-2. Et fair resultat set fra sidelinjen.

En tabt kamp og en uafgjort betød, at Borup var tvunget til at vinde den sidste puljekamp mod ærkerivalerne fra Skals. En sejr var ikke nok, for Borup skulle vinde med lige så mange overskydende mål, som Feldborg eventuelt vandt mod Mønsted i kampen på den anden bane. Feldborg gjorde det ikke let, for de vandt 5-2, så Borup skulle vinde 3-0 mod Skals.

Kampen mod Skals blev en ægte gyser, for spillerne kunne høre de mange scoringer på banen ved siden af, hvor Feldborg havde godt gang i scoringerne. Det betød, at Borup var tvunget til en stor sejr mod Skals. Heldigvis var Skals ikke så skarpe og heldige, som de havde været i specielt turneringens første kamp, så med 3 flotte mål af Magnus Elkjær og med et velspillende forsvar sammen med en velspillende August i målet, var det lige nøjagtigt nok til en den flotte 3-0 sejr. Borup gik dermed videre i til semifinalen mod Sparkær i dag torsdag den 3. august.

Se nyheder i Fjends Cup her.

Se referat fra de sidste puljekampe i Fjends cup her

Se Jacob Mackenhauer Drensborgs flotte fotos via dette link.

Borup skal i aften spille om finaleplads mod hjemmeholdet Sparkær, så kom og støt holdet og se hvem Træner Kristian Kjær for gravet frem fra gemmerne til denne kamp.

Se også højdepunkter fra kampen mod Skals via dette link:

https://www.youtube.com/watch?v=1KDFdmgM3Zw

Annoncesponsor for dette opslag er: