Referat Borup IF serie 3 hjemme mod Hersom-Bjerregrav IF

Et yderst skuffende hjemmebanenederlag på 0-1 imod et ikke særligt imponerende H/B mandskab, men sejren var ikke ufortjent i det chancefattige opgør.

Gæsterne ville det mest og investerede mest i løb og nærkampe. Kampens eneste scoring faldt efter små 6-7 minutter af opgøret, da en returbold blev samlet op udenfor feltet og sparket i kassen uden synderlig pres fra hjemmeholdets spillere. H/B havde den næste periode et par gode chancer, som heldigvis blev afværget. Omvendt evnede vi slet ikke at blive farlige, selvom vi var langt bedst på bolden og havde det spillemæssige overtag.

Vi mangler generelt offensivt kreativitet og beslutsomhed, og med Peter Lund ude i en længere periode pga. skade og med Johan Nielsens afgang pga. flytning til København, er vi lidt tyndbenede offensivt. Og det må vi forsøge at løse. Spillet er til mere og defensiven står godt, så det skal nok komme. At tabe en fodboldkamp er ikke jordens undergang, men måden, som det skete på i dag, den manglende energi blandt nogle spillere, samt et par stykkers  bygang aftenen forinden er jeg ikke tilfreds med. Ligeledes pynter Simon Hermanns 2 unødvendige gule kort og dermed rødt og karantæne i næste runde heller ikke ligefrem på dagens præstation.

Vi må videre og arbejde stenhårdt på forbedring til næste uges hjemmekamp imod Højslev.

Indskiftede Tobias “Bøf” Sloth spillede en fremragende kamp i midterforsvar ved siden af Frederik Hvid, og han fik fortjent de fleste stemmer - godt fulgt til dørs af netop Frederik Hvid.