Husk Tilmelding til - Nak og Æd arrangement for hele familien

Den 24.-25. september afholder Borup IF deres første outdoor arrangement for alle aldre.

Temaet er Nak & Æd, og arrangementet vil blive gennemført helt efter programmets skabelon! Efter velkomsten starter jagten på dagens dyr (som er en overraskelse indtil videre, men sikkert er, at der skydes efter alt i pap, og det eneste blodrøde vil være malingen).

Når dyret er “nakket” skal lejren bygges - det gælder både opsætning af fælles ly til spisning og egne telte til overnatning samt klargøring af køkkenet med alt hvad dertil hører. Det betyder blandt andet brændehugning, udgravning af (lang)bål og snobrødspinds-snitning.

Umiddelbart i forlængelse heraf påbegyndes madlavningen, som alle deltager i, med kyndig vejledning af friluftsnørder. Menuen introduceres på dagen - men I overskrifter kan afsløres følgende; grøntsager, kød, brød, sovs. Og alt laves over bål på utraditionel vis (mad over bål er andet end forkullet snobrød og brændte skumfiduser!). Både undervejs i madlavningen og til selve middagen er det selvfølgelig muligt at købe både fadøl og sodavand af klubben.

Imens mørket så småt sænker sig, er der en sjov fælles aftenaktivitet, inden det bliver tid til enten at krybe ned i soveposen eller gå turen hjemad.

Søndag er der morgenmad, fælles oprydning og afsluttende aktiviteter.

Alt dette får man for kun 175,- kr. for voksne og 125,- kr. for børn under 16 år.

Vi håber, at rigtig mange har lyst til at deltage i dette omhyggeligt planlagte arrangement med gennemført tema. Og vi vil som afsluttende note understrege at det er for alle aldre!

Vel mødt

På vegne af Frilufts-event-udvalget i Borup IF

Ved eventuelle spørgsmål kan Line Møller kontaktes på info@borupif.dk