Referat SUB09 jyllandsserie kvinder hjemme mod Vildbjerg SF

Lørdag tog SUB09 Jyllandsserien kvinderne mod Vildbjerg SF, på Ulbjerg stadion. En weekend præget af galla for de studerende, en hest i fødsel og et par skader, så det kritisk ud, med at kunne stille hold. Heldigvis steppede et par gode og garvede spiller til fra vores 7-11 hold. Efter tirsdagens kamp mod Silkeborg, gik vi på banen med god selvtillid og med en vinder mentalitet, der kunne ses på lang afstand.

Træner Chris, måtte ryste posen en smule, hvad angår startopstillingen og afprøve nye kombinationer. Især 4-back-kæden bestående af Mette Holst, Carla, AK og Maria Dalsgaard, var et forsvar, vi ikke endnu har set. Dog viste det sig, at dette var en helt kanon kombinationer.

Allerede et par sekunder efter kampens start, gik gyset igennem os, da Tilde fik en bold sparket i ansigtet og viste tegn til hun ville ud. Hun kom ud og fik lidt is på næsen og noget forbinding, så hun gudskelov kunne komme hurtig på banen igen. Pigerne viste at de var på banen for at vinde. Især Camilla kæmpede med hendes liv i behold. 12 minutter inden i første halvleg, fik hun erobret bolden og kørte en friløber mod målmanden, som lavede en noget voldsom takling. En noget uforstående sidelinje, markerede til dommeren om et tydeligt straffe, men dette mente dommeren bestemt ikke. Vildbjerg gik hårdt til den, og Camilla var flere gange nede og ligge efter voldsomme taklinger, som dommeren ikke dømte. Noget frustrerende at se på, fra alle SUB tilhængerne. 36 minutter inden i første halvleg, ender et opspil fra Vildbjerg i målet hos SUB. Et fortjent mål, efter et godt opspil, men en brændende ærgerlig følelse. Første halvleg bød ikke rigtig på mere, for hverken SUB eller Vildbjerg. En lidt kedelig første halvleg.

Anden halvleg bød på meget mere spænding. Vildbjerg havde to friløber, som henholdsvis Carla og Maja redder på målstregen. SUB har også nogle virkelig gode aktioner og nogle skud på mål, som kan karakteriseres som kæmpe afbrændere. Desværre kommer SUB ikke til mere og det lykkedes heller ikke for dem at få bolden i målet, på trods af virkelig gode opspil. Endnu et 0-1 nederlag, som snart skal rettes op, hvis SUB ikke skal ende i serie 1.

Stemmerne gik til AK, Carla, Maja og Sandra, men kampens spiller gik til Maria Dalsgaard, som virkelig gik ind og viste hvad hun er bedst til. En virkelig god kamp af hende, som kæmpede på backen og stort set ikke lukkede noget forbi i hendes side. Sejt gået. Næste kamp er søndag den 15. Maj, hvor vi tager imod Vorup FB på hjemmebane i Låstrup kl. 13. En kamp der er altafgørende for at vi bliver i jyllandsserien. Derfor kan vi godt bruge alt den opbakning, der nu er muligt.

Annoncesponsor for dette opslag er: