Referat Borup IF serie 5 hjemme mod Søndermarken

Borup søndermarken

Borup er endt i den gode pulje efter ombrydningen, hvor der skal spilles om oprykning til serie 4. Første kamp i den nye pulje er imod søndermarken IK.

Vejret er godt, humøret er i top, og vi håber på 3 point. Små justeringer i startopstillingen inden start, og vi er klar til kamp.

Borup starter med bolden og sætter gang i en højintens kamp fra start med høj fart og mange hurtige dueller uden meget hviletid.

Borups første store chance kommer efter 9 minutter, da bøf modtager bolden på midten af banen i fødderne, vender sig mod mål og spiller Rasmus Abildskov i fødderne, så han kan løbe med bolden. Han løber fra modstanderforsvaret og deres målmand er nødsaget til at løbe ud imod Rasmus, som prikker bolden forbi målmanden, og bolden triller langsomt lige forbi venstre stolpe. Desværre intet mål i denne omgang.

Kampen fortsætter og Borup spiller videre. Næste store chance er igen til Borup efter 20 minutters spil. Jeppe Bleicken yder en god defensiv indsats, hvor han erobrer bolden nede i forsvarets venstre side. Han tænker hurtigt og sparker en lang bold op bag modstanderens forsvar, hvor Rasmus med sin hurtige fart prikker bolden i dybden til sig selv. Denne gang begynder målmanden også at løbe ud i bolden, men indser hurtigt, at det er for sent, da han ser Rasmus sprinte afsted som en jaguar. Målmanden er nu fanget halvvejs ude i bolden mod en måltørstig Rasmus, der dribler forbi målmanden og lægger bolden ind på frit mål til stillingen 1-0 til Borup.

Rasmus er igen i aktion og dribler mod endnu en friløber, da en SIK-spiller tager konsekvensen og trækker et gult kort i en tackling på Rasmus. Det giver 10 minutters overtal til Borup. Borup sidder solidt på spillet de næste 10 minutter.

Kort efter er Rasmus ved at slippe igennem igen, men får i stedet et hjørnespark. Dog slår han sig og skal have en kort pause, hvor Mark Vad bliver skiftet ind på toppen i stedet. Mark Vad er god til at fordele boldene, men får den også selv i dybden. Her er det Kaare Elkjær, der spiller Mark i dybden, som alene mod målmanden triller den ind til 2-0 og dommeren fløjter kort efter til halvleg

Anden Halvleg starter godt ud for Borups side, da Alexander Scott tager den lange tur fra midten, hvor han dribler samtlige SIK spiller i højre side. Han kommer ned til baglinjen og lægger bolden højt på tværs i bagrummet. Her står Rasmus og venter, men desværre er deres målmand klar og redder bolden.

SIK har svært ved at få chancer imod det unge forsvar bestående af Malik og Magnus “mini”

Klasseaflevering i dybden af Jeppe Bleicken, som sender Mark Vad i dybden. Denne gang har Mark noget at løbe på ude på venstrekanten. Han løber målretter imod målet, og skyder på tværs ind i målnettet i højre side til en god 3-0 stilling efter 50 minutters spil.

Kampen mister noget intensitet her efter scoringen i den bagende sol, hvor konditionen formentlig også har en indvirkning. Det er i hvert fald SIK, der begynder at kunne spille lidt sammen, og formår da også at have over 3 sammenhængende afleveringer, før de mister bolden igen. De har ikke haft nogen store chancer de første 65 minutter af kampen, men SIK får da presset spillet op på Borups banehalvdel nu. Dog er det stadig Borup, der har størst chancer. Malik skyder mod højre hjørneflag, hvor Scott i ferrarifart løber sig fri af modstanderne, og banker bolden imod målet. Målmanden når ikke at reagere på det hårde skud, som desværre rammer overlæggeren.

Modstanderens hidtil største chance kommer efter 80 minutter, hvor modstanderen har bolden i kanten af feltet. Der bliver sendt et skud afsted, som heldigvis rammer venstre om målet

Scott løber igen ned til baglinjen på højrekanten. Han spiller en lang bold på tværs hen over samtlige modstandere der alle fejlbedømmer så målet er helt frit og Bøf har plads og tid til at afslutte. Dog header Bøf bolden forbi målet til et skuffende målspark.

Det sætter fart i SIK

Borup står meget højt på banen, og det resulterer i at modstanderen får plads til et hurtigt kontraangreb. De sender en lang bold i dybden og på et flot lop scorer de til 1-3 i 85. Minut.

Efter godt løbearbejde fra Scott og fint Borup-sammenspil og højt pres får Rasmus tilkæmpet sig bolden og får et tyndt straffespark til stor jubel. Jakob Hessellund er sparkeren, der skal forsøge sig fra pletten. Desværre gætter målmanden side, og redder bolden.

Kort efter ender kampen 3-1 til Borup IF på hjemmebane en varm og vindstille søndag. En vigtig sejr i den første kamp i den nye pulje efter ombrydning. Følg med på fredag mod Løgstrup, hvor Borup igen spiller kamp på hjemmebane klokken 18:30.

Tak for opbakningen til de mange publikummer, der var mødt op på stadion.

Vh Serie 5’s bedste trænerteam

Se flere billeder fra kampen via dette linkl.