Kirkekoncert - Låstrup Kirke

Menighedsrådet for Ulbjerg, Lynderup og Låstrup Kirker arrangerer i samarbejde med byfestudvalget under Borup Idrætsforening koncert i forbindelse med Byfesten i Låstrup. Det er i år i uge 26. Første indslag til byfesten er kirkekoncerten i Låstrup Kirke efterfulgt af fællessang fra Højskolesangbogen i byfestteltet på Borup Stadion.

Program:

Mandag den 27. juni 2022:

Kl. 1900 Kirkekoncert i Låstrup Kirke med Mathias Haslund Birch.

Kl. 2030 Fællessang med Birthe Reitz inkl. kaffe og kage i Byfestteltet på Borup Stadion.

Mathias Haslund Birch er barnefødt i Viborg. Han har så at sige fået musik ind med modermælken, for hans mor er organist i Viborg Domkirke og hans far er freelance komponist og dirigent. Han startede selv med at spille trommer som 10-årig, men musikken fik først for alvor liv i Mathias, da han gik på musikefterskole, og han fulgte op med musikalsk grundkursus (MGK) på Viborg Kulturskole samtidig med, at han færdiggjorde sin studentereksamen på Viborg Katedralskole.

Mathias er lidt af en multikunstner, for han spiller forskellige slagtøjsinstrumenter som f.eks. marimba, xylofon, vibrafon, klokkespil, lille- og stortromme, triangel, tamburin, bækken og pauker. Hvad vi skal høre i kirken afsløres for dem, der dukker op til arrangementet.

Menighedsrådet og byfestudvalget håber på god opbakning til koncert og efterfølgende fællessang. Overskud fra salg af kage og kaffe går ubeskåret til ombygning af Kulturcenter Værestedet til hele Fjordklyngens nye mødested.

Se indslag i TV Midt Vest om Mathias Haslund Birch via dette link. 

Se udskriv PDF udgave af opslaget via dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: