Kampprogram serie 3 Borup IF - Tjele Vest Sport

 

Velkommen på Borup stadion til trænere, spillere og tilskuere!

Borup tilbage på sporet efter sejr over Hersom/Bjerregrav: Borup vandt hjemme 3-1 over HB sidste fredag i en rigtig fin kamp for Borup. De viste fra første fløjt at de var fast besluttet på at tage alle tre point. HB bed dog godt fra sig i løbet af kampen, men et stærkt spillende Borup mandskab hev alle tre point, mod det ”nye” HB hold, som har fortaget et mindre generationsskifte.

Borup er placeret i midten af tabellen, hvor Mønsted og Sparkær er stukket lidt af. Så hvis Borup vil hænge i, i toppen skal det udmønte sig i en sejr på hjemmebane.

Tjele Vest Sport: Tjele er slet ikke kommet i gang her i denne sæson. De har stadig deres første sejr til gode. Alle deres kampe har dog været rigtig tætte, da de kun har tabt med enkelt, på nær kampen mod Sparkær. Så tabellen kan være lidt misvisende, da Tjele egentlig har et godt hold, men måske lige har manglet det sidste held. Første kamp mellem Borup og Tjele endte 1-1, hvor begge hold mente de fortjente sejren, og blev overskygget af en tvivlsom dommerpræstation.

Holdet til dagens kamp: Borup stiller igen i dag op med et rigtig godt hold. Holdet er ved at være rigtig godt sammentømret, og har spillet noget af det bedste bold over de sidste par kampe. Så det skal igen frem i dagens kamp for at besejre Tjele!

Forventningerne til dagens kamp, er at Borup kommer ud med samme momentum som mod HB og faktisk også Sparkær. Får fundet deres gode sammenspil, og vil gå ind i enhver tackling som galte det de tre point på kontoen. Vilje, indstilling og gejst kan ikke blive nævnt for lidt, for det er det der til tider er alt afgørende i fodboldkampe, hvem der vil det allermest!

Kom så Borup IF

Borup IF ønsker hermed go’ kamp

Annoncesponsor for dette opslag er: