Kampprogram serie 3 - Borup IF - Mønsted IF

Velkommen på Borup stadion til trænere, spillere og tilskuere!

Vigtig sejr til Borup IF: Borup vandt overbevisende 6-0 ude mod Sallingsund i lørdags i en rigtig flot kamp fra Borups side, hvor de virkelig fik lov til at sprudle. Det kan man dog knapt nok sige om Sallingsunds spil, der nok mere gik ud på at få testet kvaliteten af Borups udstyr og lemmer. Borup viste dog at de er et meget bedre hold end Sallingsund, da de ikke lod sig medrive på den usportslige spillestil. Så stort cadeau til Borup drengene, for at blive ved med at klø på, selvom Sallingsund fik testet Borups fysik lige til grænsen.

Dagens modstander: Mønsted har indtaget puljens førsteplads, efter et tæt ræs med Sparkær. Sparkær er dog begyndt at smide et par point, og der har Mønsted så grebet chancen. Mønsted er stadig ubesejret, så det tyder på en masse stabilitet, og et rigtig godt serie 3 hold. Det skal dog siges, at i den omvendte kamp kunne det nemt have været blevet tre point til Borup, da begge hold gik efter sejren til det allersidste fløjt.

Truppen til dagens kamp: Der er en del udskiftning til dagens kamp, da kampen mod Sallingsund ikke blev helt billigt. Jannik, Steffen og Magnus Elkjær gik alle ud med skader, så der er nye spillere i form af Patrick Thorsager, Marcus Enevoldsen og Rasmus Abildskov. Derudover er Henry også med til dagens kamp. Rigtige gode spillere alle sammen, som har været med omkring førsteholdet mange gange. Så det tyder også på at Borup har en rigtig bred trup, når der desværre kommer skader på holdet.

Forventningerne til dagens kamp, må være at Borup spillerne har muligheden for at måle sig med et tophold, og se hvad der skal til for at ligge helt i toppen. Derfor er der også rig mulighed for at gå ud at drille Mønsted og bevise at Borup kan være med længere oppe i tabellen. Borup skal bringe den samme indstilling, som de havde mod Sallingsund, og være villig til at få nogle knobs, for så skal der nok blive point til Borup i denne kamp!

Borup IF ønsker hermed go’ kamp

Se og udskriv det fulde kampprogram via dette link

Annoncesponsor for dette opslag er: