Kampprogram serie 3 Borup IF - Hersom-Bjerregrav IF

Velkommen på Borup stadion til trænere, spillere og tilskuere!

Borup led første nederlag mod Sparkær: Borup tabte i fredags 3-0 i Sparkær, hvor Borup mandskabet følte de kunne have fået meget mere med fra den kamp. Borup spillede fantastisk god fodbold, men kunne ikke få det gjort færdigt da de kom frem til Sparkærs mål. Derimod var Sparkær meget kyniske da de stort set kun havde tre chancer, og udnyttede alle tre. Så hvis Borup forsætter det gode spil, så skal det nok kaste point af sig mod Hersom.

Hersom/Bjerregrav: Hersom har fået en god start på turneringen, efter de er kommet tilbage i serie 3, efter de lige har været nede at vende i serie 4. De gik ubesejret igennem, og fik en klar førsteplads. Vi ved Hersom altid er garant for at gå til makronerne og vil gå langt for en sejr i dag. Borup og Hersom har også mødt hinanden mange gange de seneste par år, hvor der i tidernes løb har været sejre og nederlag til begge hold. Så det bliver uden tvivl en spændene kamp denne fredag aften!

Holdet til dagens kamp: Borup må siges at stille op med stærkeste mandskab, som de kan lige pt. Så der er ingen undskyldning for at der ikke skal tre point på kontoen i dag. Mange af spillerne har spillet de fleste kampe i denne sæson, og det er nok også derfor spillet begynder at se rigtig godt ud, da spillerne begynder at forstå hinandens spilmønstre og egenskaber.

Forventningerne til dagens kamp, er at Borup kommer ud med den helt rette tænding fra kampens start, og viser at det er dem der har hjemmebane. Hersom skal ikke føle de kan få point med fra Borup stadion. Så indstillingen skal være den samme som mod Sparkær, og spillerne skal være lige så spillysten som de var mod Sparkær. Der skal virkelig gejst og vilje til, så Borup kan hænge på i den sjove ende!

Borup IF ønsker hermed go’ kamp

Se udskriv som PDF fil via dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: