Kampprogram serie 3 - Borup IF - Sparkær IF

Velkommen på Borup stadion til trænere, spillere og tilskuere!

Kampen om tredjepladsen og overlevelse i serie 3: Grundet Hersoms sejr over ØK torsdag aften, er det stadig meget åben i puljen. Borup er ikke sikker på at blive i serie 3, da det teoretisk stadig kan komme til at spille nedrykningsplayoff. Men Borup har dog også fået en matchbold til at kunne sikre sig tredjepladsen med en sejr i dag. Så der er alt at spille for!

Dagens modstander: Sparkær har sikret sig som minimum andenpladsen i denne pulje, så de er derfor garanteret at skulle spille om en eventuel oprykning til serie 2 i en playoffkamp, da det ser ud til at Mønsted tager den direkte oprykning. Det omvendte opgør mod Sparkær, viste Borup noget af deres bedste spil i år. Derfor var det også et meget misvisende resultat på 3-0 til Sparkær, selvom 3-0 lyder som en meget sikker sejr, var Sparkær bare kyniske på deres chancer, hvor Borup ellers var totalt dominerende på bolden og spillet.

Truppen til dagens kamp: Der er sket en enkelt ændring til dagens kamp. Ud er gledet Rasmus Abildskov og ind er kommet Patrick Thorsager. Med dette hold skulle Borup kunne matche Sparkær, som de også viste i det første opgør. Malik døjer stadig lidt med en skade, og Anders Tougaard er stadig langtidsskadet.

Forventningerne til dagens kamp, er at Borup skal vise at de har en revanche til gode, og vil gå ud at bevise, at det første opgør var et misvisende resultat. Borup kan også bevise overfor dem selv, at de kan være med i toppen ved at gå efter den tredjeplads, og have håneretten til det kommende Fjendscup, hvor der er muligheder for at møde Sparkær igen.

Borup drengene skal fortsætte med deres momentum fra ØK-kampen, og have den rette indstilling, vilje og gejst for foråret skal sluttes af med manér, og hvilken bedre måde at gøre det på Borup stadion!

Borup IF ønsker hermed go’ kamp

Se det fulde kampprogram i PDF udgave via dette link.