Byfesten i Låstrup Fredag - NERF, Banko, U70, 7a-side og Rafleturnering

Fredag aften ved byfesten i Låstrup var dels for bankospillere, da der var kæmpe sponsor Gave lotterispil i Låstrup Forsamlingshus. Gevinster for over 25.000 kroner ventede de 118 spillere, der i dagens anledning mødte op for at udfordre chancen. Låstrupchancens 5.000 kroner blev udløst, men da det er en ekstraordinær spilleaften er det besluttet, at puljen fyldes med nye 5.000 kroner og fortsætter som om den ikke var gået ud. Der er derfor god grund til at komme til de kommende fredage, hvor der igen er høj spænding i forsamlingshuset. 

På multibanen på stadion blev der om eftermiddagen afviklet NERF turnering. En turnering for hold på 5 personer, der skal erobre et trofæ fra modstanderne. På multibanen var der opstillet forhindringer, og deltagerne er forsynet med skydevåben, der kan skyde med skumgummiprojektiler. Bliver man ramt må man ud og så er det jo lettere at hente trofæet i modsatte ende af banen. Vinder af turneringen blev holdet med navnet Plougman-Hermansen. Tillykke til de dygtige vindere på billedet herunder:

På den nye bane spillede U70 spillerne deres turnering mellem 5 hold fra Viborg opland. Her taler vi om ekstremt erfarne fodboldspillere, der gennem et helt liv har forfinet teknik og boldberøringer. At konditionen så ikke er som hos en 20 årig hentes nemt, når alle er på samme niveau. Alle ville blive forundrede over, hvad disse spillere egentlig kan klare. Deltagere i turneringen er samme hold, som mødes i alt 10 gange i løbet af året. De 5 hold fra henholdsvis Borup IF, Vestermarken, VFF, Løgstrup og Overlund spillede alle mod alle. Efter kampene kunne hjemmeholdet kåres som vinder efter 4 kampe med 2 sejre og 2 uafgjorte kampe. Det var et særdeles tæt felt for Løgstrup, som Borup mødte i sidste kamp endte på sidstepladsen. Var kampen fløjtet af 3 minutter tidligere, så havde de vundet hele turneringen. .

Dagens kampe blev fejret over 2 kasser øl, som deltagerne delte mellem de 5 hold. Derefter var der colorgryde med ris i byfestteltet, mens der blev varmet op til dagens sidste udfordring i rafleturneringen.

På kampbanen deltog 7 tilmeldte hold i en lidt yngre udgave af fodboldturnering under navnet 7aSide turnering. De spillede som navnet siger på 7-mands mål og med 7 spillere af gangen. Ældste deltagere her var fra Borups egen U40 række og yngste fra SUB88 U16 hold. Der var derfor stor forskel på erfaringsniveau, men nok også på konditionen. De unge spillere fra SUB88 klarede sig forbavsende godt i turneringen, men måtte alligevel lade sejren i turneringen gå til ældre spillere. 

Vinderne blev dog spillerne på billedet herunder. Spillere der har spillet på hold sammen i netop SUB88, men som nu gør det godt på Borups serie 3 hold.

Dagens meny i Engtramperkroen var colorgryde med ris og flutes. Her blev der gået til vafkerne, for alle fodboldspillerne på de 12 fodboldhold havde købt mad med i prisen for at deltage i fodbold. Desuden mødte byens borgere talstærkt op for at spise med og for at hygge sig i det flot udsmykkede byfesttelt. 

Ved redaktionens slutning var rafleturneringen endnu ikke afsluttet, så dette resultat offentliggøres senere her på siden. 

Se opslag om rafleturnering via dette link. 

Se flere billeder fra aftenen via dette link. 

Lørdagens program byder på fælles morgenbord sponseret af Vestjysk Bank.

Derefter er der inviteret til dyst mellem tilmeldte hold under navnet "Lørdagsdysten". Alle kan stille op til dysten, som i år afløser Farmerturneringen. 

Efter Lørdagsdysten er der fri leg på forskellige spil og lege på hele stadionområdet. 

Som afslutning på byfesten er der stor fest i byfestteltet. Skulle muligheden for at melde sig til festen have gået din næse forbi, så henvend dig til Henriette Mikkelsen. Der er sjældent noget, der er for sent i Borup, og vi har jo plads til alle. 

Vel mødt til nye gode hyggelige timer i Låstrup. 

Annoncesponsor for dette opslag er: