DBU Fodboldskolen torsdag i Borup IF

Billederne herover viser én af mange øvelser, som fodboldpiger og fodbolddrenge skulle igennem på en rigtig god fodboldskoledag. Fodboldbørnene er ved at føle sig hjemme på fodboldskolen, hvor fodboldskoleleder Thomas Mikkelsen og en række lokale instruktører udfordrer fodboldbørnene med koordinationsøvelser, boldteknik, kondition, hygge og leg. En hel uge med en fodbold for fødderne flytter grænser for, hvad børnene kan med deres fodbold. 

Vi skriver deres bold, for med i prisen for fodboldskolen er blandt andet et sæt fodboldtøj og en fodbold. Dermed kan børnene fortsætte øvelserne med bold, når fodboldskolen er slut på fredag. 

I teltet på Borup Stadion stod Karin og Lotte igen klar med frokost for de 90 af deltagerne, der har valgt at tilkøbe frokost for 30,- kr. pr. dag. Torsdagens menu stod på tortillas med oksekød, fyld og flutes. Desuden er der altid brød og pålæg, hvis nogen ikke bryder sig om dagens ret. De morgenfriske, som benytter sig af tilbud om morgenpasning tilbydes morgenmad for 15,- kroner. Der er havregryn, cornflakes eller brød. Hertil mælk, juice eller kakao. Der er masser af frugt og børnene kan købe slush ice i teltet. Slik findes ikke på fodboldskolen for skoleledelsen har besluttet, at det skal være sundt at deltage i fodboldskolen. 

Ud over skoleledelsen, trænerne og køkkentjansen er der hver dag frivillige, som sørger for skiltning af omkørsel ved stadion, for Låstrupbakken er lukket for gennemkørende trafik i hele fodboldskoletiden. Dermed kan fodboldbørnene sikkert færdes mellem de 3 fodboldbaner på stadion. Tak til de mange frivillige. 

Hvis man skal nå at se de 92 børn på fodboldskolen, så er det sidste chance fredag, hvor fodboldskolen slutter med overrækkelse af diplom om eftermiddagen. 

Se omtale af fodboldskolen mandag via dette link. 

Se omtale af fodboldskolen tirsdag via dette link. 

Se omtale af fodboldskolen onsdag via dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: