Referat fra endnu et vellykket julestævne i Skals Idrætscenter

Borup IF – Familie Julestævne 2. juledag

Så blev det endeligt tid til at kunne afholde Borup IF’s traditionsrige familie fodbold julestævne i Skals Hallen 2. juledag efter to års aflysninger grundet corona. I år var der 17 familiehold tilmeldt fra nær og fjern (Horsens) i de tre rækker; Familie-Børnerækken, Familie-Ungdomsrækken og Familie-Voksenrækken.

Borup IF vil gerne takke de tilmeldte hold, de mange tilskuere, Skals Hallen, de frivillige hjælpere og ikke mindst alle vores sponsorer, som bidrager med spurtpræmier og flotte gevinster til stævnet. 

Dagen begyndte kl. 8.30, hvor Familie-børnerækken startede. I år havde vi 5 hold tilmeldt i denne række, hvilket betød, at det blev til en pulje, hvor alle spillede mod alle. Det betød 4 kampe til hvert hold og efter 10 kampe, kunne vinderholdet kåres, hvilket blev Søndermarken. Dog skulle der kigges i reglementet for at finde frem til, hvem 3. pladsen gik til, da der var pointlighed mellem Flying Super Kids og Familien Elkjær/Sørensen, og de havde spillet uafgjort i den interne kamp. Der trak Familien Elkjær/Sørensen det længste strå, da de havde en bedre måldifference end Flying Super Kids.

Resultatet af Familie-Børnerækken blev som følgende:

Placering

Holdnavn

Samlet målscore

Point

1

Søndermarken

12 - 5 (+7)

12

2

Smølferne

15 - 10 (+5)

9

3

Familien Elkjær/Sørensen

12 - 13 (-1)

4

4

Flying Super Kids

12 - 15 (-3)

4

5

Skals Festudlejning ApS

6 - 14 (-8)

0

Efter præmieoverrækkelse i Familie-Børnerækken blev det holdene i Familie-Ungdomsrækken til at komme i kamp. Som følge af at flere familier har haft svært ved at stille hold i flere år og derfor har fået dispensation til at slå sig sammen med én anden familie, har vi til i år ændret reglerne således, at et hold må bestå af spillere fra to familier. Det resulterede i nye familiehold i Familie-Ungdomsrækken, hvor der endte med at være 5 hold. Det blev en pulje, hvor alle spillede mod alle, og efter de i alt 10 kampe, kunne De Bergske Grever, med hjemmelavede t-shirts til dagens formål, gå derfra som ubesejrede og vindere af Familie-Ungdomsrækken.

Resultatet af Familie-Ungdomsrækken blev som følgende:

Placering

Holdnavn

Samlet målscore

Point

1

De Bergske Grever

11- 4 (+7)

12

2

Bak & Plougmand

14 - 7 (+7)

9

3

Team Nedergaard

9 - 8 (+1)

6

4

FC Rømers Gade

7 - 11 (-4)

3

5

The Unicorns

3 - 14 (-11)

0

Som altid sluttede Borup IF’s Julestævne af med Familie-Voksenrækken, som i år bestod af ikke mindre end 7 hold. Ud af de 7 hold var der hele 4 nye familiehold med i denne række, som ikke tidligere har spillet i Familie-Voksenrækken. Med 7 hold blev der i denne række også spillet alle mod alle, hvilket resulterede i hele 21 kampe. Efter de 21 kampe kunne Team Thorsager endnu engang kalde sig vinder af Familie-Voksenrækken efter kun at have mistet point i én kamp, hvor de spillede uafgjort mod Caro’s Undersåtter. Efter den kamp, som var holdets tredje kamp, blev taktikken ændret, hvilket var tydeligt at se ude fra tilskuerpladserne. Team Thorsager satte fart i spillede, hvilket resulterede i nogle store sejre i de resterende tre kampe.

Også i denne række måtte der grundet pointlighed mellem The Leggings og Team Back kigges på måldifferencen for at afgøre, hvem skulle rende med henholdsvis 2. og 3. pladsen. Det blev The Leggings som endte på 2. pladsen med en måldifference på +4 mod Team Bach’s -1.

Resultatet af Familie-Voksenrækken blev som følgende:

Placering

Holdnavn

Samlet målscore

Point

1

Team Thorsager

33 - 5 (+28)

16

2

The Leggings

18 - 14 (+4)

12

3

Team Bach

15 - 16 (-1)

12

4

Familien Braad

16 - 19 (-3)

10

5

Hobbitterne

6 - 18 (-12)

6

6

Caro’s Undersåtter

10 - 17 (-7)

4

7

Svenningsen Dynastiet

11 - 20 (-9)

1

Kirsten Rømer, Peter Lyngsøe Lund, Line Bach Møller og Borup IF vil endnu engang takke for en fantastisk og hyggelig dag i Skals Hallen. Vi glæder os til at se Jer igen 2. Juledag 2023.

I ønskes alle et godt nytår. 

Se alle billeder fra stævnet via dette link.