Referat SUB09 udekamp mod Aars IK

Lørdag den 9/4 spillede Jyllandsserie kvinder deres anden tuneringskamp mod Aars IK. Med vejret der varslede vindstyrke af stærk storm, syntes denne kamp en smule uoverskuelig. Til oplægget, blev der fokuseret på at rette op på de fejl, der var alt afgørende for os i forrige kamp. Især at komme først på bolden og ikke være bange for at gå i dueller, var noget Chris sat øverst på dagsordenen.

 

Stormen tog til allerede inden kampstart, med så stærk storm at endda frihedsgudinden ville have haft svært ved at stå stille. Vi vidste derfor at det her blev en kamp om, hvem der var bedst til at udnytte medvinden. SUB damerne, startede med medvind. Selvom der var mange gode aktioner, havde vi svært ved at få bolden under kontrol i blæsevejret og stikninger, blev til lange stikninger udover baglinjen. Bolden var svær at drive op ad banen og det lykkedes ikke for SUB damerne at udnytte modvinden. Vi gik til pause 0-0.

Anden halvlej, stod vi nu overfor en svær opgave, da det nu var modstanderne der spillede i modvind. På trods af, at vi virkelig formåede at implementere det vi havde snakket om i oplægget på banen, var det en svær halvlej og Aars fik heldet med sig. På et nogenlunde hjørnespark, tager vinden bolden med sig, som blæser den ind i hjørnet af målet. 0-1 til Aars. Ikke ret lang tid efter, kom en god stikning fra Aars, i fødderne på en Aars angriber, som med hjælp fra stormen, kunne sparke bolden i mål. 0-2 til Aars. Ved en ca. 32 minutter inde i halvejen, kom en 1 til 1 kopi af første mål for Aars i nettet igen. Nu var stillingen 0-3 til Aars, også kampens slutresultat.

Det var enormt ærgerlige piger der gik i omklædningsrummet efter kampen, fordi vi virkelig havde formåede at sidde først på bolden, stort set hele kampen og kæmpet. Kampen blev vundet fordi, Aars formåede at udnytte den enormt kraftige vind på bedste vis. Damerne steppede virkelig op og det lignede at de havde lært noget fra forrige kamp. Det var derfor svært at beslutte hvem der skulle være kampens spiller, med stemmer til både Tilde, Michelle, Carla, Camilla og Emma. Kampens spiller gik til Sandra og Kirsten, som virkelig spillede på et højt niveau. Næste kamp er lørdag den 23/4, hjemme mod Morsø FC.

Annoncesponsor for dette opslag er: