Kampprogram serie 3 Borup IF - Højslev Station IF

Velkommen på Borup stadion til trænere, spillere og tilskuere!

Tre gange uafgjort til Borup IF: Borup er startet sæsonen ud med tre gange 1-1 og det er som bekendt aldrig før set i Borups førsteholds historie. Derfor hungrer Borup spillerne også efter deres første sejr i dette forår. For mulighederne har været der i de første tre kampe, dog skal det også siges at modstanderne ligeledes havde deres muligheder for at snuppe de 3 point. Så uafgjort er trods alt bedre end et nederlag, da det kan vise sig at blive til sidste spilledag at tingene skal afgøres. Hvis vi lige hurtigt skal tage et kig på stillingen, ville en sejr til Borup denne skærtorsdag lune på kontoen og vi vil kunne holde os til i toppen - hvorimod et nederlag ville betyde, at vi vil blive hængende i den ”tunge” ende af tabellen.

Dagens modstander: Højslev er oprykker fra serie 4 til denne sæson og de er ikke kommet helt så godt fra land, hvor de er startet med tre nederlag ud af tre mulige. De er løbet ind i et par store nederlag til blandt andet Sparkær og Ørslevkloster. Borup mødte også Højslev i optakten til denne sæson, hvor Borup vandt med 3-1.

Forventningerne til dagens kamp, er at der skal tre point på kontoen, og i dag skal den første turneringssejr i hus og hvilket bedre sted at gøre det, end på Borup stadion! Borup skal dog ikke lade sig snyde af tabellen og de nederlag Højslev har været i, da Højslev viste gode takter i træningskampen inden turneringsstart. Så spillerne skal møde op med samme indstilling og gejst som man havde mod Mønsted. Her beviste Borup at de kunne være med alle 90 minutter og pressede rigtig meget på til sidst for at få sejren. Så det skal vi have meget mere af i dagens kamp, for så skal sejren nok komme i land!

Borup IF ønsker hermed go’ kamp

Klik på linket her for at downloade hele kampprogrammet i PDF-udgave. 

Annoncesponsor for dette opslag er: