Frivillige hjælpere til Banko i Låstrup søges

Borup Idrætsforening har i over 50 år holdt bankospil i Låstrup Forsamlingshus en gang om ugen. Mellem 60 og 100 deltager hver uge i spillet. Derfor er der hver fredag 4 frivillige hjælpere, der dels sælger plader, laver kaffe, råber numre op og kontrollerer vindernumre, samt udleverer gevinster. Der er 4 hold af hjælpere, så derfor har man som frivllig hjælper én vagt om måneden på et fast hold af hjælpere. 

Det har været en meget fast gruppe af hjælpere, der gennem en årrække har klaret bankospillet. Efter corona-pausen i spillene, har et par stykker af vores hjælpere valgt at trække sig fra det frivillige arbejde bl.a. på grund af alder.

Det er selvfølgelig helt legitimt, at man trækker sig, når man har for flere hjælperes vedkommende har hjulpet i 25 til 30 år. Mindre kan også gøre det. Borup IF er blot glade for, at så mange har valgt at lægge deres frivillige arbejde for Låstrup i forbindelse med bankospillene i forsamlingshuset. 

Kunne du tænke dig at give en hjælpende hånd i et godt team af frivillige hjælpere, så henvend dig til Poul eller Ketty. Der er godt sammenhold og en fælles hyggestund efter oprydning. Det er nok også derfor, at klubben så sjældene har brug for at søge nye hjælpere. Der stilles ikke specifikke krav til hjælperne. Altså ud over at have lyst til at være en del af fællesskabet. Nye hjælpere tilbydes oplæring i de funktioner, som skal udføres. 

Faktisk er det en god måde for eventuelle tilflyttere at lære andre lokale borgere at kende på. Tøv ikke med at kontakte udvalget, hvis du har lyst til at høre nærmere om opgaven. Evt. prøve at være med til banko. 

Annoncesponsor for dette opslag er: