Årets BIF'er 2021 blev Kridterne

Foto fra uddeling af pokal for "Årets BIF'er". Majbritt Skovgaard Møller lige efter overrækkelse af pokalen til Allan Hermansen, Per Kirkeby Sørensen, Søren Bach Møller og Kaspar Vad.

I 2020 blev Borup Idrætsforenings mest ærefulde titel uddelt uden tilskuere på grund af forsamlingsforbud. Derfor blev sidste års vinder Gitte Elkjær Jensen heller ikke behørigt anerkendt for sin flotte titel. Kenni Elkjær lovede sidste år, at hun så i år ville få sin hyldest til afslutningsfesten i Låstrup Forsamlingshus. Skæbnen ville imidlertid, at Gette måtte melde afbud på grund af sygdom i familien. På Kenni Elkjærs foranledning blev Gitte dog alligevel hyldet for sin flotte titel og for præstationen, der ligger bag. Gitte fik virtuelt overbragt en erindringsgave bestående af et serveringsfad i træ med Borup IF logo og teksten "Årets BIF'er 2020". 

Som siddende BIF'er står man også for uddeling af den nye BIF'er. Gitte havde gjort alt forarbejdet, men kunne jo ikke være til stedet. I stedet oplæste Majbritt Skovgaard Møller Gittes indstilling til Årets BIF'er 2021. 

Gitte oplyste, at hun virkelig blev overrasket sidste år, da hun blev udnævnt til Årets BIF'er. Hun blev mega stolt over at få sit navn på pokalen, og videregiver med glæde pokalen til dette års vinder. Hun oplyste, at det havde været en svær opgave, for rigtig mange frivillige arbejder i den skønne klub. Hun har i år valgt at ændre på praksis, for hun har ikke valgt at fremhæve én person, som det har været sædvane. Hun har valgt at fremhæve en gruppe af personer, hvis arbejde ikke er så synligt. I hvert fald ikke, hvis man ikke kikker ned. Alligevel er dette års BIF'ere vedholdende, arbejdssomme og faktisk ikke sådan at skifte ud. De frivillige i denne gruppe tæller 8 personer, som i gennemsnit har været der i 17 år. Dermed meget erfarne frivillige, som arbejder sammen i par af 2 personer. 

Årets BIF'ere er kendt for at kunne lide faste rammer og lige hvide streger, og de er kendt for deres helt unikke samarbejde. Denne gruppe af frivillige har i de seneste 16 år, været på weekendtur sammen i det samme sommerhus, og de har i alle årene været samlet på Borup Stadion i det der har fået tilnavnet "Camp Smatten". Gruppen af frivillige har prøvet forskellige trends som f.eks. Stand Up Paddeling og meget andet. 

Alle burde nu have gættet, at Gitte har valgt Kridterne som samlet gruppe til at være Årets BIF'er 2021. 

Kridterne består af følgende frivillige hjælpere Tonny Svendsen (kridter i 27 år), Per Sørensen (kridter i 26 år), Thomas Mikkelsen (kridter i 23 år), Søren Bach Møller (kridter i 22 år), Søren Elkjær Jensen (kridter i 14 år), Carsten Trinderup Pedersen (kridter i 13 år), Allan Hermansen (kridter i 10 år) og Kaspar Vad (kridter i 4 år). 

Af de 8 kridtere var 4 til stede i salen. De 4 kridtere modtog samlet polaken og salens hyldest for den flotte præstation og gode sammenhold, der ligger bag udnævnelsen. 

Per Sørensen tog som længst sidende kridter ordet. Han takkede på vegne af Kridterne for udnævnelsen. Han oplyste også, at han siden han var barn har spillet i klubben, og finder Borup IF som en forening, hvor det betyder noget at gøre en indsats. Det har gennem alle årene været fedt at være en del af det sammenhold, som ikke blot eksisterer blandt Kridterne, men som også eksisterer blandt spillerne og blandt medlemmerne i øvrigt. Jublen brød løs med Borups fælles slagsang "Vi er fra Borup af - Vi er jo dem der ka' - Vi holder alle sammen, for vi er fra Borup a'". 

Derefter var der ikke længere ørenlyd, for festdeltagerne gik i selvsving, men Per nåede da at sige pænt tak for udnævnelsen. 

Stort tillykke med den ærefulde titel skal også lyde her fra hjemmesiden. 

Ud på de små timer blev der på behørig vis skålet i den flotte pokal. Her ses Søren Bach Møller med pokalen i hånd.