Referat Borup IF serie 3 ude mod Hersom-Bjerregrav

På Borup IF’s 85 års fødselsdag, skulle serie 3 holdet en tur til Hersom/Bjerregrav, hvor 3 point kunne føre Borup op på en 3 plads, i en forsat tæt pulje.

Det var Borup, der startede klart bedst og lagde et godt tryk på hjemmeholdet. Efter bare 3 min. får Marcus Enevoldsen bolden på baglinjen og finder med en flot stikning tilbage i feltet, hvor Magnus Nielsen køligt og sikkert sparker bolden i kassen til 0-1.

Den gode start forsatte og var tæt på at blive udbygget til 0-2. Johan Nielsen får løbet sig fri i en friløber, men desværre bliver det sidste træk lige akkurat for langt, og målmanden afværger situationen.

Kort efter udgår Magnus Nielsen med næseblod, da han får sparket en boldt hårdt i hovedet. Herefter bliver der spillet mere hårdt, hvor begge hold går til den.

Vi skal hen i det 36. min. før det første af en lang række gule kort i kampen kommer. Det falder til Hersom/Bjerregrav efter Marcus Enevoldsen bliver revet i trøjen, i det der var ved at blive til en stor chance. Desværre bliver frisparket sparket i muren.

2 min. efter modtager Mike Lybæk gult kort. Frisparket er god nok, men lidt tyndt til et gult kort mente spillerne fra Borup. Efter det gule kort presser Hersom/Bjerregrav på og komme til en god mulighed, dog uden at blive helt farlige.

Anden halvleg starter skidt for Borup. Få minutter skulle der spilles, før der stod 1-1. Et hjørnespark bliver sparket på forreste stolpe, hvor markeringen fra Borup forsvaret ikke var skarpt nok.

Herefter kommer Borup dog bedre med i kampen. Målet blev et WakeUp Call og spillet begynder at flyde bedre.

Små 10 efter 1-1 målet score Borup til 1-2 på et hjørnespark, som bliver sparket til bagerste stolpe. Johan vinder bolden og finder Mathias Dalsgaard de sparker den i kassen.

Knap var bolden givet op før Malik kommer til en kæmpe chance. Et hurtigt frispark gør han kommer i en rigtig god situation foran mål, men en god redning holder Hersom/Bjerregrav inde i opgøret lidt endnu. Borup kontrollere spillet og presser godt på. Magnus får et mål annulleret for offside, som nok må siges at være god nok.

Herefter kom kampens pudsige situation, som flere spillere og tilskuere var uforstående overfor. Frederik Hvid modtager et gult kort for film, efter han går ind i en tackling hvor han laver en koldbøtte. Efter nærmere gennemgang af video optagelser fra IT chefen Morten Nielsen, kan man se at Frederik Hvid laver noget, der ligner svanes død.

Det skulle dog ikke gøre det store for Borup, da man 2 min efter score til 1-3. Hersom forsvaret laver koks i den. Rasmus Abildskov fanger bolden og sikkert sparker den i mål.

Mike modtager sit andet gule kort for riv i en modstander og måtte desværre se resten af kampen fra bænken.

Kampen var dog stadig Borups og flere store chancer blev det til for udeholdet. Rasmus lukker og slukker kampen med 1-4 efter en flot erobring fra Marcus Enevoldsen på midtbanen.

Cheftræner Kristian Kjær var efter kampen godt tilfreds med indsatsen fra alle mand og roste holdånden på holdet, hvor man står sammen og kæmper sig ind i kampen igen, efter at Hersom/Bjerregrav kom på 1-1.

Næste kamp er pokalkamp hjemme i Borup mod Kvik/Aalestrup IF tirsdag den 18. maj.

Se flere fotos via dette link.

Annoncesponsor for dette opslag er: