Kampprogram serie 3 Borup IF - Valsgård IF

Velkommen på Borup stadion til trænere, spillere og tilskuere!

Topopgør i puljen: Borup skal i dag møde Valsgård, der stadig er ubesejret her i forårsturneringen. Borup tabte sidste kamp i pokalturneringen mod Kvik fra serie 1, hvor Borup ellers til tider spillede godt op med dem, men over en hel kamp var det Kvik som var bedst. I serie 3 puljen kommer Borup med to sejre i træk efter sejr og Klejtrup og senest Hersom. Begge kampe scorede Borup fire mål, og har vist rigtig godt spil. Det skal helt sikkert også med til dagens kamp mod Valsgård, da de er et rigtig godt hold, som ikke lukker mange mål ind, når vi kigger på tabellen. Borup mødte Valsgård i den allerførste kamp, hvor Borup godt kunne have fået et point med, men det blev det ikke til, da Valsgård vandt 1-0.

Puljen er ved at brække over i to dele. Hvor Borup med en sejr i dag, kan vriste sig yderlig fri for nedrykningspladserne, og spejle oprykningskampen i stedet for.

Holdet til dagens kamp, bliver uden Peter Lund og Mike Lybæk, som begge sidder ud med karantæne. Anders Tougaard er hjemme igen fra Århus, og er med i dagens trup. Ellers er det ved at være en meget sammentømret førsteholdstrup Kristian Kjær kan stable på benene.

Forventningerne til dagens kamp, er at Borup er top motiveret til dagens kamp. Hvis man kigger på stillingen kan man med en sejr i dag, være med der hvor det virkeligt er sjovt, i stedet for den anden tunge ende. Borup skal vise fight og viljeskab, da det har båret holdet langt i denne sæson. Valsgård vil uden tvivl også være top tændt, så der er lagt i kakkelovnen til en klassekamp!

Se hele kampprogrammet via dette link. 

Borup IF ønsker hermed go’ kamp

Annoncesponsor for dette opslag er: