Kampprogram serie 3 Borup IF - Ulbjerg IF

God stime for Borup IF: Borup har nu tre sejre på stribe, hvor det er blevet til to gode udebane sejre over Rosendal og Doense i puljen med henholdsvis 2-3 og 1-2, og endnu en ude sejr over Ørslevkloster på 0-4 i pokalturneringen.

Det viser at Borup er i en rigtig god form lige nu, og viser en masse gejst og vilje, da man i de to puljekampe var under pres i dele af kampene, men man står sammen og får trukket det længste strå, og hiver alle tre point med hjem.

Lokalbrag: Derfor er det også et rigtig godt tidspunkt at møde naboerne fra Ulbjerg, der også er kommet rimelig godt fra start. Et af holdene kan også overtage puljens førsteplads, så der er rigtig meget på spil. Sidste sæson vandt Ulbjerg begge opgør med et enkelt mål. Så der må være en stor revanche til gode for Borup, hvis man også tænker på den sidste kamp, hvor man mødte Ulbjerg, som stak af med alle tre point lige til sidst, hvor der var rigtig godt gang kedlerne.

Puljen er stadig rimelig åben i midt og toppen, hvor der er et lille hul til de tre nederste hold. Så med en sejr i dag til Borup, vil man kunne slå et lille hul til midterfeltet, hvor det kan ende med at fire hold kan rykke ned til sidst. Så de tre point ville også kunne gøre Borup til det førende hold i puljen.

Holdet til dagens kamp, er noget af det stærkeste Borup kan stille med, da alle spillere næsten er til rådighed, da serie 5 ikke skal spille denne weekend. Spillere som er ude af truppen er Magnus Nielsen, Aske Vendelboe, Lasse Braad og Christopher Domino, hvor alle plejer at være med omkring holdet.

Forventningerne til dagens kamp, er at Borup fortsætter deres gode stime, og skal fortsætte deres gode spil, hvor de tør at spille bolden rundt med hinanden. De skal have den samme indstilling, gejst og vilje, som de har haft de sidste gange, for så skal Borup nok få et godt resultat! Alle mand skal være der i dag, og skal være toptændt til dette lokalbrag!

Desværre spilles kampen uden tilskuere på grund af corona-ristriktionerne

Borup IF ønsker hermed go’ kamp

Annoncesponsor for dette opslag er: