Referat serie 3 - Borup IF - IK Rosendal

Et godt besøgt Borup stadion lage græs til kampen imellem Borup og Rosendal, som med stor sandsynlighed kunne sikre Borup endnu en sæson i serie 3.

Kampen starter meget lige, dog med et lille spilovertag til udeholdet fra Rosendal. De sparker en del lange bolde op imod deres angriber, men Borup holdet var godt indstillet på at det var det de gerne ville.

Små 20 min skulle der gå før Borup bragte sig foran 1-0. Et gennembrud helt nede fra bagerste kæde, skulle udvikle sig. Frederik Hvid tog sagen i egen hånd og løb igennem ude på højre kanten. Efter et indlægs forsøg der først ikke var så godt, viste andet forsøg sig bedre. En forsvarsspiller fra Rosendal når at afrette bolden så den lige snyder målmanden. Stor jubel fra hele holdet og bænken brød ud, da dommer Jan Dal fløjtede og dømte mål.

Efter målet tog Borup mere styring på kampen. Rosendal have svært ved at få spillet til at hænge sammen og det var Borups fortjeneste.

Borup skulle da også komme på 2-0 i det 43 min efter at Magnus Nielsen via en kontra i venstre side, kunne afdrible målmanden og sparke bolden op i målhjørnet, hårdt presset af en forsvarsspiller.

Anden halvleg startede skidt for Borup holdet, som slet ikke kunne få tingene til at fungere. Om det var varmen eller manglende koncentration, er svært at sige, men skidt var det. Intet hang sammen og Rosendal pressede hårdt på.

Det udmøntede sig i et mål, som blev sparket ind på et straffespark begået af August i kassen. Et frispark blev sparket i feltet, hvor August forsøger at tage bolden. Hårdt presset for han ikke ordentlig fat i bolden og kommer i situationen til at lave et klodset straffespark i det 61 min.

Det blev et Wake Up Call for hjemmeholdet, som nu skulle finde sig selv og stå sammen om ikke at smide hele kampen væk. Det blev det os bedre efter at cheftræner Kjær fik lavet lidt rokeringer på holdet. Blandt andet blev Magnus Nielsen rykket ind på midtbanen og det skulle vise sig at være vigtigt og en klog beslutning fra træner teamet.

Rosendal satsede mere i de sidste 15-20 min, dig uden at blive helt farlige. Dette udnyttede Borup til flere store chancer, blandt andet med Rasmus Abildskov i en friløber, der dog desværre ikke blev omsat til mål. Anderledes godt gik det for Magnus der med 2 scoringer i det 75 og 88 min lavede et sjældent hattrick og sikrede Borup en 4-1 sejr.

3 point der blev sikret med hårdt arbejde og sved på panden i en voldsom varm kamp. Borup kan nu blive en del at oprykningsdramaet, med kun 3 point op til Ulbjerg, der fik point i overtiden mod Møldrup med 2-2.

Kampens spiller blev helt fortjent Magnus Nielsen der kæmpede og spillede flot, samt lavede 3 kasser.

Se flere fotos fra kampen via dette link.

Annoncesponsor for dette opslag er: