Referat Borup IF serie 3 - Klejtrup Boldklub - Borup IF

Borup skulle en smut til Klejtrup, hvor de skulle have en sejr for at holde håb i kampen om puljens 2. Plads. Det skulle også vise sig, at Borup var langt det stærkeste hold på dagen.

Borup startede ud med at lægge et højt pres på Klejtrup. Det udmyntede sig også i et hav af gode opspil og chancer. Efter et kvarters tid bliver det 1-0, efter et straffespark begået på Johan. Hvid scorer sikkert til 1-0.

2-0 falder heller ikke lang tid efter. Et super angreb fra Borups Venstre side, hvor Marcus findes i en god position, hvorfra han spiller en god bold på tværs til en fremadstormende Peter Lyngsøe Lund. 2-0 i Borups favør

3-0 bliver det på et rush op ad banen fra Frederik Hvid. Han finder Marcus, som sikkert scorer.

4-0 bliver det inden pausen. Super opspil, som starter helt nede fra august. Han spiller Simon A, som fører bolden frem igennem midten, finder Peter L. Lund, som med et smart træk og overblik finder en Magnus. Magnus scorer sikkert i langt hjørne.

Anden halvleg bliver spillet på lidt mindre tempo, hvor bolden bare bliver flyttet rundt. Der skulle dog gå 25 minutter, inden næste scoring faldt. Frederik Hvid på hovedstød til slutresultatet 5-0.

Mange gjorde det godt, og stemmerne fra bredt fordelt. Frederik Hvid går dog med kampens spiller.

På billedet herunder ses træner Kristian Kjær, der havde debut i den gule trøje, og slap godt fra det.

Se billeder af spillerne via dette link.

Annoncesponsor for dette opslag er: