Opbakning fra Låstrup til DGI's Hærvejsløb

Lokal opbakning til MTB Hærvejsløbet fra Låstrup

DGI åbnede i år en nye ruter på det årlige Hærvejsløb. Én af disse gik fra Fjordklyngen til Viborg med start fra Ulbjerg Kultur og Fritidscenter. Ud over start i Ulbjerg var der depot ved Kærby Bakke i Nr.Rind og i Skals ved Skals Idrætscenter.  De 250 Mountainbike cyklister fulgte for en stor del af turen den officielle Fjordklyngens MTB Spor, men dog med få ændringer.

Blandt andet i Låstrup, hvor deltagerne fra Kulturcenter Værestedet kørte videre ad Engedalvej til Borup og videre til Ugelris, hvorefter de igen fulgte MTB sporet.

Fjordklyngen havde, for at gøre arrangementet festligt for deltagerne, sponseret 50 dannebrogsflag til hver af de 6 byer på ruten. I Låstrup blev de sat langs ruten dels på Risgårdvej ved Eva og Morten og dels ved den gamle præstegård ved Anne Marie og René.

Borup Idrætsforening havde i dagens anledning åbnet en udendørs filial af kantinen på Eva og Mortens græsplæne. Her var de dele af Låstrups borgere, der ikke var til konfirmation, studentergilder og andet, samlet for at heppe på cyklisterne. Ved den gamle præstegård ventede næste opbakning af cykelløbet med tilråb og klapsalver.

Vejret var godt og cyklisterne kvitterede flot for heppekorets støtte på ruten.

Tak til de borgere, der brugte et par timer på at støtte cykelløbet.